Lüleburgaz TSO'dan Vali Coş'a Ziyaret

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası, yeni yönetim kadrosuyla 19 Şubat 2009 Perşembe günü saat 16.00'da Yönetim Kurulu Başkanı Naci Çarıkçı önderliğinde Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş'u makamında ziyaret etti.

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası’nın  30 Ocak Cuma günü yapılan Yönetim Kurulu Seçimlerinde yeni yönetimini oluşturan Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası; Yönetim Kurulu Başkanı Naci Çarıkçı, Meclis Başkanı Hilmi Özhisar, Meclis Başkan Yardımcısı İsmail Dağcı, Meclis Başkan Yardımcısı Şevket Muntaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Ergin Okandeniz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şuayip Tanyeli ve Üye Hüseyin Bilgiç ile Vali Coş’ u ziyaret etti.
Yönetim Kurulu Başkanı Naci Çarıkçı, önceki dönemde olduğu gibi yeni dönemde de Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası olarak çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini belirterek, Vali Coş’a da göstermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti
Vali Coş’ta Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetim kadrosuna yeni dönemde başarılar dileyerek;
“Tüm dünyada da yaygın bir şekilde etkisini sürdüren global krizin ülkemizde atlatılmasında, Ticaret ve Sanayi Odalarımızın da katsının ve etkisin büyük olacağına inanıyorum. Bundan sonrada yapacağınız çalışmaların her zaman destekçisi olacağız.”dedi. (s)