Lüleburgazspor'da transfer rüzgârı devam ediyor

Lüleburgazspor 16 Temmuz Perşembe günü 8 Kasım Şehir Stadı'nda düzenlenen törenle yeni transferleri ile sözleşme imzaladı.


LÜLEBURGAZ
Düzenlenen imza törenine Yönetim Kurulu Asil Üyelerinden Selahattin Tiryaki ve ASKF Üst Kurul Asil Üyesi Solmaz Doğan katıldı.
Sözleşmeleri imzalayarak resmen Lüleburgazsporlu renklere bağlanan futbolcular, Hakan Onay, Tandoğan Öztürk ve Cabir Koşan basına tanıtıldı.
1987 doğumlu stoper mevkiinde oynayan futbolcu Hakan Onay, İzmit Bekirdere Spor Kulübünde futbola başladı. Daha sonra sırasıyla Büyükşehir ve Suadiyespor’da futbol oynayan Hakan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Düzcespor’dan transfer edilen Tandoğan Öztürk, sağ bek olarak görev yapıyor. İnegölspor alt yapısından yetişen 1986 doğumlu genç futbolcu ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Tandoğan’ı 3 yıldır takip ettiklerini belirten Solmaz Doğan “ Geçen yıl bonservis sorunu nedeniyle transferini yapamamıştık. Kısmet bu yılaymış” dedi.
Tuzlaspor’dan transfer edilen Cabir Koşan ise 1988 doğumlu, ön libero ve stoper mevkilerinde oynuyor. Futbol hayatına Pendikspor’da başlayan ve 1 yıldır amatör milli olan futbolcu ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Cabir’i geçtiğimiz Haziran ayından beri takip ettiklerini belirten Solmaz Doğan “ Kendisini takımımıza kazandırdığımız için mutluyuz” dedi.
Lüleburgaspor’a genç ve yetenekli futbolcular kazandırmak için çalıştıklarını belirten Selahattin Tiryakioğlu “ Toplumumuzdan birlik ve beraberlik içinde olmalarını ve bizlere destek olmalarını istiyoruz. Genç yıldızları bulup kadromuza katmak, onları geliştirmek ve takımımızın başarılı olmasını sağlamak adına çalışmalarımızı yürütürken her türlü desteğe ihtiyacımız var” dedi.
Daha sonra Solmaz Doğan iç transferler hakkında bilgi verdi. Doğan “ Şu an Ahmet Aytokan haricinde tüm futbolcularımızla anlaştık. Ahmet satış listemize kondu. İkinci lig takımlarından bazı teklifler var onları değerlendireceğiz. Transferlerimiz Pazartesi gününe kadar devam edecek ve son noktayı koyup transferi bitireceğiz” dedi. (gk)