Lüleburgazspor, ligin ilk yarısını değerlendirdi

Lüleburgazspor Basın Sözcüsü Av. Ahmet Zeki Kılavuz yaptığı yazılı basın açıklaması ile Lüleburgazspor'un ligin ilk yarısını değerlendirdi.

Lüleburgazspor Basın Sözcüsü Av. Ahmet Zeki Kılavuz Lüleburgazspor’un ligin ilk yarısını değerlendirdi.
Kılavuz, yaptığı baısn açıklamasında ilk yarıyı şöyle değerlendirdi;
 ‘Lüleburgazspor olarak Play Off Yükselme grubunun ilk yarısını 10 puan ile 6 ncı sırada tamamlamış bulunmaktayız. İkinci devre maçlarımız 26 Mart 2009 Perşembe günü sahamızda oynayacağımız Pursaklarspor maçı ile başlayacaktır.
Ligin ilk yarısının kısa bir değerlendirmesini yapacak olursak; takımımız şu anda oynamış olduğu futbolun karşılığı olan yerde değildir. Rakiplerimizin tamamı ile yapmış olduğumuz müsabakalarda gördük ki takımımız Ligin en iyi futbolunu oynayan takımıdır. Ancak ilk yarı yaşamış olduğumuz şanssızlıklar, sakatlıklar ve hakem hataları sebebi ile şu an 6 ıncı sıradayız. İlk yarıda yenildiğimiz maç da dahil olmak üzere tüm maçlarımızı kazanma imkanımız bulunmasına rağmen belirttiğim faktörlerden dolayı olmamız gereken yerden daha aşağıdayız. Takımımız bizi hiçbir maç sonrası başımız önümüzde stattan çıkartmadı. Her zaman başımız dik bir şekilde müsabakayı tamamladık. Yönetim Kurulu olarak gerek teknik heyetimize gerekse futbolcularımıza güvenimiz tamdır.
26 Mart 2009 Perşembe günü ikinci yarının ilk maçı ile seyircimizin huzuruna çıkacağız. Şu ana kadar yakamızı bırakmayan olumsuzlukları ancak Lüleburgazsporumuza gönül vermiş cefakar taraftarlarımızın desteği ile yenebiliriz. Bu sebeple tüm vatandaşlarımızı 26 Mart 2009 tarihinde oynanacak olan Pursaklarspor maçına davet ediyorum. Taraftarımızın desteği ile ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak ve hepimizin arzu ettiği 2 nci Lige çıkmak istiyoruz.
Bu vesile ile ligin ikinci yarısının camiamıza ve Türk Futboluna hayırlı olmasını temenni ediyor Kamuoyuna saygılarımızı sunuyoruz’. (gk)