Lüleburgazspor, olağanüstü Genel Kurul'a tek liste ile girdi

Lüleburgazspor, olağanüstü Genel Kurul'a tek liste ile girdi

Lüleburgazspor'un olağanüstü genel kurulu, Lüleburgazspor Hasan Doğan tesislerinde yapıldı. Başkan Siyami Aslan tek aday olarak girdiği genel kurulda, Abdurrahman Gürkan, Hüseyin Bilgiç, Ismail Kırılmaz, Kazım Gürbüz, Mesut Yarin, Murat Özyürek'den oluşan listesiyle yeniden seçildi.

Ilimizin  başarılı takımlarından biri olan Lüleburgazspor bu dönem 2. Ligin eşiğinden döndü. 20-21 yaş ortalamasıyla genç kadroya sahip olan Lüleburgazspor'un önümüzdeki sezon daha iddaalı ve daha başarılı bir çalışma sergilemesi bekleniyor.

2009 yılının bölgemiz için en önemli gündem konularından bir tanesi merkeze bağlı Kavakdere Köyü'nde kurulması planlanan endüstriyel atık bertaraf tesisinin ÇED bilgilendirme toplantılarında Lüleburgazspor'un aldığı tavır olmuştu.

Kavakdere Köyü'nde yapılan bilgilendirme toplantısında büyük tartışmalar yaşanırken katılımcı listelerinin imzaya sunulduğu sırada otobüslerle getirilen Lüleburgazsporlular'ın listeleri imzaladığını farkeden köy gençlerinin Lüleburgazsporluların aleyhine

tezahurat yapılarak dışarıya çıkartmaları son anda yaşanacak arbedeyi engellemişti.

Il Çevre  ve Orman Müdürlüğü personelinin gözleri önünde gerçekleşen bu olayın ardından geldikleri otobüslerine bindirilerek, köyden uzaklaştırılan Lüleburgazsporlular o gün için köylünün anlam veremediği bir olayın kahramanı oldular.

Başkan 400 Bin TL'yi peşin almıştı

Kandur Enerji Şirketinin bilgilendirme toplantısından bir süre önce Lüleburgazspor Klüp başkanı Siyami Aslan'ın konu ile ilgili açıklaması basına şöyle yansımıştı: "2008-2009 sezonu için Kandur Enerji Firmasıyla 400 BIn TL karşılığında sponsorluk anlaşması imzaladık. Bu firmayla sponsorluk  anlaşmalarımız devam edecek."

Genel Kurul'da yönetimin şeffaf bir yönetim olduğunu  hesapların, isteyenlere açık olduğunu tüm ödemelerinin kayıtlara bağlı olarak yapıldığını ifade eden başkan Siyami Aslan yapılan Olağanüstü Genel Kurul'da Kandur Enerji firmasıyla yapılan anlaşmada "400 Bin TL karşılığında Lüleburgazspor adına nelerin tahahhüt edildiğinin "sorusuna sessiz kalması, özellikle bu konuyu hiç gündeme almaması salonda bulunan taraftarları da farklı yorumlara yol açtı.

Önümüzdeki günlerde Lüleburgazsporluları kamuounda karşı karşıya getirecek başka eylemleri olmaması taraftarların müşterek dileği.