Lüleburgazspor Olağanüstü Kongresi yapıldı

Lüleburgazspor Olağanüstü Kongre Toplantısı 10 Temmuz Cuma akşamı saat 19.00 da Lüleburgazspor Hasan Doğan Halı Saha Tesislerinde yapıldı.

 

LÜLEBURGAZSPOR
Yeterli çoğunluğa bakılmaksızın yapılan toplantıda gündem maddeleri sırası ile yoklama ve açılış, ardından divan teşekkülü ile devam etti. Divan Başkanı olarak Tayfun Gülereşi ve divan üyeleri için Ferit Koral ve Tuncay Akgün isimleri önerildi. Oy birliği ile kabul edilerek Divan oluşturuldu. Ardından 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması sonrasında Yönetim Faaliyet Raporu, Yönetim Gelir-Gider son durum raporu, Denetim Kurulu Raporu okunmasından sonra bütçe sunumu yapılarak onaylandı. Daha sonra Yönetim ve Denetleme Kurulu Asil ve Yedek Üyelerinin seçimi yapıldı. Yapılan oylama ile Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; Siyami Aslan, Abdurrahman Gürkan, Hüseyin Bilgiç, İsmail Kırılmaz, Kazım Gürbüz, Mesut Yârim, Murat Özyürek, Selahattin Tiryaki, Hasan Lukoğlu, Yaşar Özçiftçi, Mustafa Güneş, Zafer Girgin, Abdullah Kandemir, Tuna Çetin, Necmi Seferoğlu ve Cemal Bektaş’tan oluştu.
Yönetim Kurulu Yedek Üyeler ise; İbrahim Koçarslan, Ayhan Mert, Turhan Gülaçar, Sinan Şentürk, Volkan Yazıcıoğlu, Ferit Koral ve Raif Çobanoğlu olarak belirlendi.
Denetleme Kurulu Asil üyeler; Yahya Demir, Muhammet Aslan ve Bayram Kuşçu,
Denetleme Kurulu Yedek Üyeler; Ahmet Bulut, Cüneyt Üçok ve Burak Sarıgül
Disiplin Kurulu Üyeleri; Yılmaz Karademir, Koray Şentürk ve Sibel Pişkin,
ASKF Üst Kurulu Üyeleri (Asil); Solmaz Doğan, Turan Gülaçar ve Nihat Bulutçu,
ASKF Üst Kurul Delegeleri (Yedek) ; Selahattin Tiryaki, Kazım Gürbüz ve Teoman Durukan’ dan oluşturuldu.
Yönetim ve Denetleme Kurulu Asil ve Yedek Üyelerinin seçiminden sonra Siyami Aslan bir konuşma yaparak herkesi Lüleburgazspor’un başarısı için el birliği ile çalışmaya davet etti.
Aslan “ Lüleburgazspor’umuzun başarısı için herkes taşın altına elini koymak zorunda. Ben bu kongre öncesi çok kararsızdım. Arkadaşların ısrarları ile tekrar aday oldum. Geçtiğimiz sezonda güzel işler yaptığımıza inanıyorum. Başkan olarak gruptan çıkmayı herkesten çok istedim ama olmadı. Başarılarımızı Türkiye’ye kanıtladık ama Lüleburgaz’a bir türlü anlatamadık. Şu an 1. Lig takımlarından birçok futbolcumuza talipler olması da başarılarımızın göstergesidir. Maddi imkânsızlıklarımıza rağmen birçok büyük kulüp arasında iyi mücadele edip başarılı olduğumuza inanıyorum. Gelecek sezon da daha iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Fakat başarı yalnız olmaz. Tüm Kurumlarımızdan ve halkımızdan bizlere destek vermelerini istiyorum.
Yeni sezonda hedefimiz Yükselme Grubu’na çıkmak. Çünkü daha iddialı konuşmak istemiyorum. Bunun sıkıntısını ve stresini çok yaşadım. Grubumuzda birçok kuvvetli takım var. 3. Ligin en zor grubundayız. Balıkesir, Bandırma, İnegöl, Oyak Reno, Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa, Alibeyköy, Küçükköy gibi büyük takımlar içinde oynayacağız ve buradan 3 takım düşecek. Bu yüzden şimdilik çok canlar yakacağımızı söylemek istiyorum.
Kalmamsın birinci nedeni ise Turgutbey’deki tesislerdir. Burada 3 idman sahası, futbolcuların yatacakları ve konaklayacakları bir tesisin yapımını yılbaşına kadar gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Ödenek almamız krize takılmasına rağmen çalışmalarımız sürecek. Stadımızın çimlerinde sorunlar var. Çimleri elden geçirmemiz gerekiyor. Eğer çimlerin elden geçmesi uzarsa ilk maçlarımızı dışarıda, en yakın yer olarak Edirne’de oynama ihtimalimiz de var.
Lüleburgazspor her dalda Türkiye Finallerine gitmiştir ve başarılı sonuçlar almıştır. Gençlerde alınan iyi sonuçlar bakılırsa demek ki alt yapıda bir kıvılcım ve başarı var demektir” dedi.