Lüleburgazspor Yönetim Kurulu Emin Halebak'ı ziyaret etti

Lüleburgazspor Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri 7 Ağustos Cuma günü saat 11.00 de Belediye Başkanı Emin Halebak'ı makamında ziyaret ettiler.


LÜLEBURGAZ

Başkan Siyami Aslan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Abdurrahman Gürkan, Kazım Gürbüz ve Selahattin Tiryaki’nin katıldığı ziyarette Emin Halebak’a çiçek takdim edilerek Başkan’ın isminin yazılı olduğu bir Lüleburgazspor forması ve eşofman hediye edildi.
Daha sonra Siyami Aslan, Emin Halebak’a Lüleburgazspor hakkında bilgiler vererek 16 Ağustos’ta Siirt Jetpaspor ile 8 Kasım Stadında yapılacak açılış maçına davet etti.
Aslan “ Açılış maçı sonrasında bir aylık süre zarfında stadın çimi bakıma alınacak. Onun için ilk üç maçımızı dışarıda Edirne’de oynayacağız. Edirne Valisi ve Belediyesi bizleri çok sıcak karşıladılar ve bizlere destek oldular. Kendilerine bir kez daha teşekkür etmek istiyoruz. Ayrıca Trakya kulüpleri arasında kardeşlik ve dostluğu geliştirmek adına 3 maçımızı orada Edirne’de oynamanın iyi olacağı kanaatindeyiz” dedi.
Maliye Bakanlığının tasarruf tedbirleri kapsamsında takımlara verilen İDDİA gelirlerini %5 ten binde 8’e düşürmesi hakkında da bilgiler veren Aslan, “ Bu uygulama ile takımlar zor durumda kalacaklardır. Takımlar arasında rekabet kalkacağından Türk Futbolu zarar görecektir. Bir de bu uygulama sezon sonunda alınmamış, takımlar transferlerini yaptıktan sonra alınmıştır. Daha önceden alınsa idi takımlar ona göre transfer yapar kendilerini buna göre hazırlarlardı” diyerek tüm toplumu duyarlı olmaya ve kulüplere sahip olmaya davet etti.
Emin Halebak da ziyaret için mutlu olduğunu belirterek Lüleburgazspor’a başarılar diledi. (gk)