"Maçı alıp Kırklareli'ne "ŞÖLEN" havasını yaşatacağız"

* Amatör Süper Lig'in 2. yarısı havanın elverişsiz olmasından dolayı 3 haftadır ertelenen maçlar bu hafta sonu hava şartları uygun olursa oynanacak.



HABER MERKEZİ
Amatör Süper Lig’in 2. yarısının ilk müsabakalarından olan fakat 3 haftadır ertelen maçlar hava şartları uygun olursa bu hafta sonu oynanmaya başlanacak.
Amatör Süper Lig’in 2. yarısının ilk maçlarından bir olan Kırklarelispor Babaeskispor maçı için açıklamada bulunan Kırklarelispor Başkanı Volkan Can şunları kaydetti;
“Bu hafta sonu Amatör Süper Lig’in 2. yarısı hava koşulları elverişli olursa bir terslik çıkmaz ise maçlar oynanacak. 3 haftadır ertelenen Amatör Süper Lig’in 2. yarısına eksiksiz tam kadro hazırız. Maçı alacağımıza inanıyorum ve futbolcu kardeşlerime güveniyorum. Pazar günü Şehrimize bir şölen havasında dönmek istiyoruz. Artık söz futbolcu kardeşlerimizde, elimizden gelen bütün imkânları sağlamaya çalışıyoruz.
Hedefimiz olan Bölgesel Lig’e çıkıp Kırklarelispor’u eski günlere döndürmek istiyoruz ve bunu yapabilecek gücümüz imkanımız ve en önemlisi de hırsımız, azmimiz var” dedi.
Volkan Can’ın ardından Kırklarelispor Babaeskispor karşılaşması için Kırklarelispor’un Antrenörü Bilgin Erdem yaptığı açıklamada şunları kaydetti;
“Hafta sonu bir aksilik olmaz ise yapılacak Kırklarelispor Babaeskispor maçı için yağan Kar’a ve soğuğa aldırış etmeden idmanları eksiksiz yaptık. Artık Amatör Süper Lig’in 2. yarısının başlamasını bekliyoruz. Takım içinde sakat olan ve cezalı olan yok. Tam kadro maça çıkacağız. Yönetim kurulumuzda bize güveniyor ve bizde bu güveni boşa çıkartmayıp maçı alacağız, en önemlisi de Kırklarelispor taraftarlarına, Kırklareli Halkına bu şölen havasını yaşatacağız.” (ue)