Maçın galibi beraberlik oldu

TFF Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Kırklarelispor, geçtiğimiz gün kendi evinde İnegölspor'u konuk etti.


HABER MERKEZİ

31 Mart Pazar günü saat 14.30’da Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda yapılan Kırklarelispor, İnegölspor karşılaşmasını Emre Malo yönetti.
Maçın ilk dakikaları konuk takım İnegölspor’un hakimiyetinde geçerken, Kırklarelispor son dakikada durumu eşitleyerek beraberliği maçın galibi kıldı.
Kırklarelispor; Alişan Şeker, Serdar Karkın, Taner Araz, Mustafa Kaya, Sezer Güler, Serkan Sözmen, Murat Tiraki, Hakan Güvençer, Lokman Akyıldız, Enis Çeliksu ve Hasan Erdi Aslan ile sahaya çıkarken, konuk takım İnegölspor ise; Sofu Baykal, Alişan Ural, Mustafa Vargel, Oğuz Kocabal, Mümin Aysever, Raif Demir, Berkay Günay, Kemal Hastürk, Ferit Erişçi, Bayram Çetin ve Çağdaş Topal ile Kırklarelispor karşısında mücadele etti.
Kırklarelispor ile İnegölspor maçında ilk golü 20. dakikada konuk takımdan Oğuz Kocabal buldu. 1-0 mağlup olarak oyuna devam eden Kırklarelispor ise 44. dakikada Hakan Güvençer’in golü ile ilk yarıyı 1-1 berabere kapadı.
İkinci yarıda daha baskın oynayan Kırklarelispor’da savunma zayıflarken, İnegölspor’dan Alişan Ural karşılaşmasının 69. dakikasında takımını 2-1 öne geçirdi. Son dakikalara kadar İnegölspor liderliğini sürdürürken, maçın normal süresi sona erdi. Konuk takım üzerindeki baskısını arttıran Kırklarelispor, uzatmaların 3. dakikasında Mustafa Kaya’nın golü ile son anda mağlup olmaktan kurtularak durumu 2-2 eşitledi.
Maçın hakemi Malo, oyunun son düdüğünü çalmasının ardından Kırklarelispor ve İnegölspor berabere kalarak 1’er puanın sahibi oldular.
Karşılaşmada ise, Kırklarelispor’dan 73. dakikada Hakan Güvençer, 83. dakikada Serdar Karkın, İnegölspor’dan ise 53. dakikada Oğuz Kocabal, 83. dakikada Çağdaş Topal, 89. dakikada Sofu Baykal ve 90+3. dakikada Kemal Hastürk sarı kart gördü. (Ufuk Ertop)