Maçlara "kar" engeli

Maçlara 'kar' engeli

Kırklareli Amatör Süper Lig, 1. Amatör Lig ve B-Genç gruplarında pazar günü oynanması gereken 5 müsabaka, hava muhalefeti nedeniyle ertelendi. Yoğun kar yağışı özellikle Babaeski ve Alpullu’da hayatı olumsuz etkilerken, bu bölgelerdeki müsabakalar hakemler tarafından ertelendi.

Kırklareli Amatör Süper Lig ve 1. Amatör Lig’de heyecan bu hafta oynanan karşılaşmalarla sürdü.

Pazar günü Alpullu ve Babaeski’de oynanması gereken 5 müsabaka ise yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi. Alpullu’da saat:12.00’da başlaması gereken Alpulluspor-Büyük Mandıra Adaspor müsabakası öncesi sahanın zemini yaklaşın 15 cm kalınığında karla kaplıydı.

Saha çizgilerinin tamamen karla kaplanmış olması nedeniyle maçın hakemi Yavuz Başoğlu, müsabakanın oynanamayacağını ifade ederek, takımlara maçı ertelediğini bildirdi. Aynı sahada saat:14.00’da ise Düğüncülüçiçekspor ile Inecespor karşılaşması oynanacaktı. Bu maçta düdük çalacak olan il hakemlerimizden Halit Özalp da gerekli kontrolleri yaptıktan sonra müsabaka saatinde kulüp yetkililerini çağırarak, maçın oynanamayacağını bildirdi. Aşırı kar yağışı nedeniyle Babaeski’de de üç müsabaka oynanamadı. Saat:10.15’te başlaması gereken Babaeski Volkanspor-Yetiştirme Yurduspor B-Genç maçı hakem Yusuf Yurtsever tarafından ertelendi.  Saat:12.00’da Babaeski toprak sahasında oynanması gereken Ertuğral Esenspor-Şekerspor maçı hakem Engin Çetin’in kararıyla ertelendi.

Babaeski çim sahasında ise ‘haftanın maçı’ olarak nitelenen Babaeskispor-Kırklarelispor karşılaşması oynanacaktı. Ancak bu maç da hakem Hüseyin Kaya tarafından ertelendi. Ertelenen karşılaşmaların hangi tarihte oynanacağına dair karar, Kırklareli Il Futbol Temsilciliği tarafından verilecek.