"Mahallem için tekrar adayım"

Kırklareli merkez ilçenin en çok nüfusa sahip mahallelerinden olan Yayla Mahallesi'nin Muhtarı İbrahim Dora yarım kalan hizmetleri tamamlamak için tekrardan aday olduğunu söyledi.

Kırklareli merkez ilçenin 3 bin 500 ile en çok oy kullanacak nüfusunun bulunduğu mahallelerinden olan Yayla Mahallesi’nin 5 yıldır Muhtarlığı’nı yapan İbrahim Dora bu süre içerisinde birçok hizmetin getirilmesi için uğraş verdiğini dile getirdi.
29 Mart’taki seçimlerde yarım kalan hizmetleri tamamlamak için vatandaşlardan yetki isteyen Muhtar İbrahim Dora şunları kaydetti:
“Ben her zaman mahalle sakinlerimin yanında oldum. Bunun içinde mahallemde yapılması gereken işlerle ilgili olarak her zaman Belediye’nin kapısını aşındırdık. Bu aşındırmalarımız sonucunda da birçok hizmetin mahalleme gelmesinde öncelik aldım. Mahallemin altyapı çalışmalarının yüzde 90’ını tamamlandı. Bu çalışmalar kapsamında kanalizasyon yapımı ve parke taş döşemesi gibi işler mevcut.
Ayrıca yine mahallemde yangın sonucunda yanarak kullanılmaz hale gelen Vali Faik Üstün İlköğretim Okulu yeni yapılan ve törenle hizmete açılan yeni binada hizmet veriliyor. Ayrıca Çamlık Mevkii’ne de Sultan Reyhani Camii Belediyemizin ve yardımseverlerimizin katkıları ile yapılarak hizmet vermeye başladı.
Yıllardan beridir hizmet girmeyen Kemer Sokak, Soğukkuyu Sokak, Çam-1 Sokak, Çam-2 Sokaklara da benim girişimlerim ile hizmet girdi. Daha önce buraya bir aracın bile girmesi zor iken şu anda rahatlıkla kullanılır hale geldi. Önümüzdeki dönemde de yarım kalan hizmetlerimi tamamlamak için mahalle halkımdan yetki istiyorum.” (s)