Mahya Tepe 2. şenliğe ev sahipliği yapacak

Mahya Tepe 2. şenliğe ev sahipliği yapacak

İlimiz Pınarhisar İlçesi Yenice Beldesi sınırları içerisinde yer alan Trakya’nın en yüksek noktası Mahya Tepe’de 2. Doğa Şenliği düzenleniyor. 6-7 Haziran tarihlerinde  Pınarhisar Kaymakamlığı, Pınarhisar Belediyesi, Pınahisar Meslek Yüksekokulu ve Kırklareli Istranca Gençlik ve Doğa Sporları Kulübü’nün katkıları ile düzenlenecek olan şenliğin geçen yıl olduğu gibi bu yıl da renkli görüntülere sahne olması bekleniyor.               

Geçtiğimiz yıl  gece yoğun yağan yağmura rağmen coşkulu bir şekilde geçen şenliğin bu yıl daha kapsamlı bir şekilde sürpriz etkinliklerle misafirlerini bekliyor, olacağı belirtildi.

Trakya’nın zirvesinde doğa ile iç içe iki gün geçirecek olan katılımcıların, hazırlanmakta olan dolu dolu programla eğlencenin doruğa çıkması hedefleniyor. Doğa sporlarının yanı sıra yerel tat ve el sanatlarının da yer alacağı stantların açılması ile bölge halkına eko turizm yaratması beklenen şenlikte, ayrıca konser ve diğer organizasyonların da düşünüldüğü belirtildi.

Geçen yıl oldukça yoğun katılım ile gerçekleşen ve yapılan etkinliklerle bir o kadar beğeni toplayan şenliğe, bu yıl daha da büyük bir katılımın gerçekleşmesi bekleniyor.