MAKEL'den "Elektrik Malzemeleri Bilgilendirme" semineri

MAKEL'den 'Elektrik Malzemeleri Bilgilendirme' semineri

“MAKEL” Şirketler Grubu, Türkiye genelinde birlikte çalıştığı iş ortakları için düzenlendiği ve toplam 17 şehirde gerçekleştirilecek “Elektrik Malzemeleri Bilgilendirme ve Eğitim Seminerleri" geçtiğimiz Pazartesi günü ilimiz Akkuş Kaya Otel’de gerçekleştirildi.

Seminere, ilimizde faaliyet gösteren 40’dan fazla elektrik malzemeleri satış ve uygulama firmaları, TREDAŞ Kırklareli Işletme Müdürü Mesut Çamdere, Kırklareli Elektrikçiler Odası Başkanı Ergun Selçuk katılım gösterdi.

MAKEL Satış Müdürü Murat Erturan ve Satış Ekibi tarafından düzenlenen seminerde, MAKEL Şirketler Grubu'nun bugün ulaştığı nokta ve faaliyetlerinin anlatıldığı görsel bir tanıtım yapıldı. Istanbul B.Çekmece'de 45.000 m2 alan üzerinde kurulu üretim tesislerinde kullanılmakta olan dünyanın önde gelen teknolojileri ve üretim kalitesi ve hızını en üst düzeye çıkaran otomasyon makinaları hakkında bilgiler verildi. Seminerde daha sonra MAKEL markalı Lillium Kare, Lillium Natural Kare, Rose Plus yeni anahtar-priz serileri, elektronik elektrik sayaçları, reaktif güç kontrol rölesi, sigorta, sigorta kutuları, grup priz ürünleri hakkında detaylı bilgiler verilerek, rakip ürünlere kıyasla MAKEL ürünlerinin üstünlükleri numune ürünler üzerinde ayrıntılı olarak açıklandı. Seminer sonrası hep birlikte akşam yemeği yendi.

Günün sonunda katılımcılar, MAKEL ürünlerinin ulaştığı kalite seviyesi, estetik (asanmlar, montaj kolaylığı ve MAKEL'in kendilerine gösterdiği yakınlık konusunda duyduklan memnuniyeti dile getirdiler ve kendileri için özel hazırlanan promosyon malzemelerinin takdimi sonrasında seminer sona erdi.