Manglay ve Bekar ailelerinin en mutlu günü

Manglay ve Bekar ailelerinin en mutlu günü

Kırklareli’nin tanınmış esnaflarından Zafer Kuyumculuk’un sahibi Zafer Manglay’in oğlu Cem Manglay, Firdevs Bekar ile dünya evine girdi. Firdevs ve Cem’in bu en özel ve en anlamlı gününde Kırklareli’nin tanınmış simaları biraraya geldi.

11 Temmuz Cumartesi günü Cafe 288 Restaurant’ta gerçekleştirilen düğün törenine çiftin dost ve akrabalarının yanı sıra Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, Il Sağlık Müdürü Mehmet Bilgin, MHP Il Başkanı Altan Orakçı,  Altan Erbulak’ın kızı ünlü tiyatro sanatçısı- Oyuncu Sevinç Erbulak, Il Genel Meclisi Başkanı M. Tuna Soykan, Il Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yasin Özil, Kırklareli Belediyesi Eski Veterineri Hasan Çalıkuşu, ünlü esnaf ve işadamları ile çok sayıda davetli katıldı.

Aşırı yağış dolayısıyla iç mekanda gerçekleştirilen düğün töreni, saat 20:30’da başladı.

Alkışlar arasında salona giren Firdevs ve Cem, ayaklarının tozuyla ilk danslarını gerçekleştirerek, konukları selamladılar. Mutlulukları yüzünden okunann mutlu çift, daha sonra takı dolayısıyla tüm gelen davetlilerin masalarını ziyaret ederek teşekkür ettiler. Takılan takılar ile birlikte çalınan hoş müzikler, düğüne ayrı güzellikte bir mistik hava katarken, katılımcılar da Firdevs ve Cem’in bu mutlu günlerine ortak olmanın sevincini yaşayarak, onları tebrik ettiler.

Salonu hınca hınç dolduran konuklar ile birlikte takı töreni sık sık alkışlarla kesilirken, yaşanan coşku ve mutluluk görülmeye değerdi.

Kırklareli’nin en çok tanınan ve sevilen insanlarını biraraya getiren düğün, takı merasiminin ardından çalınan Trakya ve Rumeli havaları eşliğinde konuklar da kendilerini piste bıraktı. Karşılıklı oyun havaları ve halaylarla süren bu muhteşem düğün, gecenin geç saatlerine kadar sürerken, konuklar da çiftin mutluluklarına ortak oldular.

Bizler de Önadım Medya Grubu olarak Firdevs ve Cem’e bir ömür boyu mutluluk ve sağlık diliyoruz. Alllah bir yastıkta kocatsın.