Masa Tenisi'nde antrenör babanın mutluluğu

Tikveşli Kültür Derneği ve Spor Kulübü Masa Tenisi Antrenörü Yaşar Kanbir, Antrenörü ve babası olduğu Merve Kanbir ile çifte mutluluk yaşadı.


Lüleburgaz

Sporculuk yaşamını Tikveşli Spor Kulübü bünyesinde Lüleburgaz Belediyesi imkânlarıyla yürüten Merve Kanbir, Kırklareli Gençlik Spor Kulübü adına yarışmalara katılıyor. Takım arkadaşları ile uyumlu bir şekilde ilimiz adına Türkiye Şampiyonluğu’na doğru emin adımlarla devam ediyorlar. Takımda bulunan 4 sporcuda minikler yaş grubunda olmalarına rağmen Gençlerde grup 2’incisi, Yıldızlarda şampiyon olarak büyük bir başarı elde ettiler. Mayıs ayında Ankara’da yapılacak olan Türkiye Minikler yarışmasında şampiyonluk hedefine ulaşmak için çalışmalara devam ediyorlar.
Masa Tenisi Sporu’na antrenörü ve aynı zamanda babası olan Yaşar Kanbir’in önerisiyle başladığını söyleyen Merve Kanbir; “7 yaşında başladığım masa tenisini çok seviyorum. Hem okulumu hem ilçemi ve ilimi birçok kez başarı ile temsil etme hakkını elde ettim. Sporumu ve okulumu bir arada yürütmekten dolayı mutlu, başarılarımdan dolayı gururluyum. Bizlerin yetişmesinde emeği geçen aileme, öğretmenlerime ve kulüp yöneticilerime, imkân sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi. (gk)