Masa Tenisi Şampiyonu Özel Esen Tıp oldu

 2009-2010 sezonu Kırklareli Kurumlar arası masa tenisi ligi 18 Nisan 2010 Pazar günü Kırklareli Kapalı Spor Salonu'nda yapılan maçlarla sona erdi. Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nü 4-1 yenen Özel Esen Tıp mutlu sona ulaşan takım oldu.


HABER MERKEZİ

Her iki takım da Lüleburgaz'ı temsil ediyordu ve bugüne nağmalup olarak gelmişlerdi. Finalde çok çekişmeli ve zevkli maçlar oynandı. Her iki takım oyuncuları arasındaki centilmenlik ve kardeşlik havası izleyenlerin takdirini topladı.
Birinci olan Özel Esen Tıp ekibi Dr. Emrullah Demirel, Mehmet Ordu ve Hamit Suat'tan oluşurken ikinci olan ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımı Yaşar Kanbir, Mete Bölücü ve Tuncay Mutlu temsil etti. Bu seneki ligin üçüncüsü ise yine bir Lüleburgaz takımı olan Halk Bankası oldu. Eşzamanlı olarak yapılan ferdi müsabakalarda ise sıralama şöyle oldu;
1. Mehmet Ordu (Özel EsenTıp)
2. Emrullah Demirel (Özel Esen Tıp)
3. Yaşar Kanbir (İlçe Milli Eğitim)
2009-2010 sezonu lig sponsoru olan Özel Esen Tıp Yöneticisi Dr. Emrullah Demirel'e Gençlik ve Spor İl Müdür muavini Süleyman Çetin tarafından plaket verildi.
Özel Esen Tıp Takımı Kaptanı Dr. Emrullah Demirel yaptığı açıklamasında; “Masa tenisi sporunu çok seviyoruz ve devamlı çalışıyoruz. Dereceye giren diğer takımların oyuncularını da tebrik ediyorum. İnşallah ilimizi Türkiye Şampiyonasında en güzel şekilde temsil ederiz. Bir sağlı kuruluşu olarak şimdilik masa tenisi ve güreş sporcularına destek olmaya çalışıyoruz. Yediden yetmişe herkesi spora teşvik ediyoruz. Her zaman beden ve ruh sağlığı için sporun vazgeçilmez olduğunu dile getiriyoruz. Her şeyin en güzeline layık olan Lüleburgaz halkına hem sağlık hem de spor alanında hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi. (s)