Masa Tenisi temsilcilerimiz İstanbul'dan mutlu döndü

İstanbul Tozkoparan kapalı spor salonunda 24–26 Nisan tarihlerinde Türkiye Masa Tenisi 1. liginin 4 ve son ayak karşılaşmaları yapıldı.

İlimizi geçen yıl da 1. ligde başarıyla temsil eden ve ligi üst sıralarda tamamlayan Lüleburgaz Masa Tenisi İhtisas Kulübü ve Esen Diyaliz Spor Kulübü sporcuları bu yıl da aynı başarıyı gösterip 1. ligde kalıcı olduklarını ispatladılar. Lig maçlarının ardından sıcağı sıcağına her iki kulübün yöneticileriyle görüştük. Lüleburgaz Masa Tenisi İhtisas Kulübü başkanı Dr. Emrullah  Demirel duygularını şöyle ifade etti;  “Çok mutluyum. Alt yapımızdan gelen sporcularla yılların dev takımlarına karşı inanılmaz bir mücadele veriyor ve başarılı oluyor. Bütün masa tenisi camiası bizi tebrik ediyor, bizi iltifatlara boğuyorlar. Bizde ilimizin adını duyurmanın, Trakya’nın çocuklarının neler yapabileceğini göstermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Önümüzde yaz sezonunu en güzel şekilde değerlendirip gelecek sezon şampiyonluk için oynamak istiyoruz. Buradan Lüleburgazlı ailelere seslenmek istiyorum. Çocuğunuzun çok iyi bir sporcu olmasını istiyorsanız biliniz ki kapımızı açtık, sizleri bekliyoruz. “

Esen Diyaliz Spor Kulübü başkanı Hamit Suat’ ın duyguları ise şu şekildeydi;  “5 yıldır aralıksız çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kendi alt yapımızdan yetişen kızlarımız Türkiye’nin en iyi sporcuları arasına girdiler. Onlarla iftihar ediyorum. Önümüzdeki yıllarda da onların gelişmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu arada kulübümüz ile ilgili bir gelişmeyi Lüleburgazlı hemşehrilerimize duyurmak istiyorum. Yıllık olağan kongremizde oy birliği ile isim değişikliğine kara verdik. Önümüzde yıl Özel Esen Tıp Spor Kulübü olarak maçlara çıkacağız. Bu kararı almamızda “ Özel Esen İç Hastalıkları Merkezi” ile yaptığımız sponsorluk anlaşması etkili oldu. Bu vesileyle şehrimizin önemli sağlık kuruluşlarımızda biri olan Özel Esen İç Hastlıkları Merkezi’ nin yöneticilerine şükranlarımı sunuyorum.” (gk)