Masa tenisi yeni sezonu Teşvikler Turnuvası ile açtı

Masa tenisi yeni sezonu Teşvikler Turnuvası ile açtı

Kırklareli Masa Tenisi il faaliyetleri ile çalışmalarına ve turnuvalarına devam ediyor. Ilimizde gittikçe yaygınlaşan ve sürekli taraftar ve sporcusu artan sporlardan olan Masa Tenisi il temsilciliği, il içindeki faaliyetlerle de performansını canlı tutarak yeni sezona hazırlanıyor.

Sezonun ilk turnuvası geçtiğimiz Pazar günü Kırklareli ve Lüleburgaz’da masa tenisine yeni başlayan kız ve erkek sporcular arasında yapıldı. Kırklareli Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen turnuvaya merkezden Kırklareli Gençlikspor, Kırklareli Belediyespor ve Kırklarelispor ihtisas kulübü sporcuları, Lüleburgaz’dan ise Tikveşli spor kulübü katıldı. 

Velilerin yoğun ilgi gösterdiği turnuvada, seyircilerin de aynı alakayı göstermesini beklediklerini söyleyen masa tenisi il temsilcisi Soner Polat, sporun izleyenlerle daha da büyüyeceğini belirterek; “Minik sporcuların göstermiş oldukları mücadeleler izlenmeye değerdi. Taraflı tarafsız salonda bulunan herkes bu müsabakaların seyrine doyamadı.” dedi.

Kırklareli Teşvik bayan ve erkek sporcuları: Emine Esra Belberler, Irem Gökmen, Sezen Çetin, Berfin Güleray, Zeynep Demir, Simge Topaç, Selinay Cengiz, Kıvanç Barut, Zafercan Cebeci, Göktuğ Arabacı, Emircan Imre

Lüleburgaz Teşvik bayan ve erkek sporcuları: Özge Günay, Aleyna Aksu, Begüm Filiz, Melis Başçı, Melike Dalgıç, Gülce Mülayim, Melda Atabeyoğlu, Doğa Terzi, Selin Yılmaz, Dilay Yarım, Ecem Eminoğlu, Deniz Ali Candan, Ozan Dalkıran, Oğuz Doğan, Caner Atik, Yarkın Cebelli, Doğaç Süpürgeci, Sefa Yetim, Andaç Türemiş, Emir Yel, Yağız Büyükalan, Onur Kıpçak, Yüce Çalışkan                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Dereceye Dereceye giren sporcular;

Teşvik kızlar: Ecem Eminoğlu (Tikveşli), Selinay Cengiz (K.eli spor ihtisas), Melis Başçı (Tükveşli), Melda Atabeyoğlu (Tikveşli)

Teşvik erkekler: Ozan Dalkıran (Tikveşli), Zafercan Cebeci (K.eli spor ihtisas), Sefa Yetim (Tikveşli), Deniz Ali Candan (Tikveşli) 

En teknik sporcu: Kıvanç Barut (K.eli)

En centilmen sporcu: Oğuz Kaan (L.Burgaz)

En minik sporcu: Zeynep Demir (K.eli)

Gelecek vaat eden sporcu: Özge Günay (L.Burgaz)