Mavi Kartal Sezona Hazır

Lüleburgaz'da uzun yıllardır erkek öğrenci yurdu hizmeti veren Mavi Kartal Öğrenci Yurdu'nun sahibi Abdulkadir Teker, yeni öğretim yılı için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti.


Lüleburgaz
 
Öğretim yılı başlamadan önce yurdun öğrencilere yönelik tüm hazırlıklarının tamamlandığını söyleyen Teker “öğrencilerimize kalacak yerleri ile ilgili bazı tavsiyelerde bulunmak istiyorum. Kalmayı düşündükleri yerleri bizzat kendilerinin görmelerini ve hassasiyetlerine göre değerlendirmelerini öneriyorum. Bulunacakları çevreyi tanımak adına okul rehberlik öğretmenlerinden bilgiler alarak hareket etmelidirler. Velilerimizden de belirli sürelerle oğullarını, kızlarını kontrol etmelerini istiyorum. Bu güvensizlik olarak düşünülmesin. Tamamen öğrencilerin gelecekleri ile ilgilidir.’ Dedi.
Bu yıl kayıt işlemlerinde bazı değişikliklerin olduğunu belirten Teker, “  İlk kayıtların Kırklareli’ nde yapılacağını bazı öğrenciler bilmiyorlar. İlk kayıt 4-6 Eylül arası Kırklareli’nde olacak,  ikinci kayıt ise 11-12 Eylül tarihleri arasında öğrenim görecekleri bölümlerde yapılacaktır. Bu konuya tüm öğrencilerimizin dikkat etmesini önemle arz ederim” diyerek, öğrencilere önemli bir hatırlatmalarda bulundu.
Mavi Kartal Erkek Öğrenci Yurdu işletmecisi Abdulkadir Teker,  sadece Kepirtepe Meslek Yüksek Okulu erkek öğrencilerine hizmet verdiğini dile getirdi.
 Teker, “yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Öğrencilerimizden kendilerini yetiştirmelerini, yabancı dil eğitimi alarak daha ileri adım atmaları adına gelişmelerini diliyorum. Ne kadar kendilerini yetiştirirlerse o kadar vatanımıza, milletimize hayırlı olacaklardır.” Diyerek sözlerini tamamladı.   (a.ç)