Mavi Liste'nin galipleri Akkuş'ta stres attı

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası'nın (KTSO) 11 Şubat'ta yapılan seçimlerinden galip çıkan Ertuğrul Çetintaş'ın Mavi Listesi'ndekiler Akkuş Kaya Hotel'deki yemekte stres attı.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Seçimleri 11 Şubat 2009 Çarşamba günü yapıldı. Yapılan seçimlerde Ertuğrul Çetintaş ile 24 yıllık Başkan Hasan Buzol yarıştı. Seçimin tamamlanmasının ardından Ertuğrul Çetintaş’ın Grubunun yer aldığı Mavi Liste 7-3 galip ayrıldı.
2 aylık zorlu bir seçim süreci yaşayan Ertuğrul Çetintaş’ın Mavi Listesi hem seçim kazanmanın mutluluğunu paylaşmak hem de stres atmak için aynı akşam saat 19.00’da Akkuş Kaya Hotel’de bir araya geldiler. Düzenlenen yemeğe katılanlar birbirlerini kucaklayarak kutladılar.
Ertuğrul Çetintaş yemeğe katıldığında “En Büyük Başkan Bizim Başkan” sloganları ile karşılandı. Tek tek bütün masaları dolaşan Mavi Liste’nin galipleri, bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde KTSO’yu daha da ileriye götürerek Kırklareli’ni Türkiye’nin önde gelen illeri arasına sokacaklarını belirttiler.
Gecenin ilerleyen saatlerinde Mavi Liste’nin başarısını kutlamaya Ünlü Vurmalı Çalgılar Virtüözü Burhan Öcal ve Kırklareli Borsası Başkanı Turhan Altıntel de yemeğe katıldı. Yemeğe katılan misafirler yeni seçilen gruba bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilediler. (s)