Mediha ile Volkan mutlu bir yuvanın temelini attılar

Mediha ile Volkan mutlu bir yuvanın temelini attılar

Kırklar Haber Gazetesi muhabiri Bahtiyar Kakan’ın kız kardeşi, Sevdiye ve Mehmet Kakan çiftinin kızları Mediha Kakan ile Saniye ve Şükrü Gürsu çiftinin oğulları Volkan Gürsu, muhteşem bir düğün ile   dünya evine girdiler. 28 Haziran Pazar günü gerçekleşen düğüne, çiftin akrabaları, yakınları, sevenleri ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

Bir ömür boyu aynı yastığa baş koymaya söz veren çifti, sevenleri geçtiğimiz pazar akşamı düzenlenen düğünde yalnız bırakmadılar. Ilk olarak saat 17.00’de Karakoç Köyü’nden ilimiz merkezine kadar bir konvoy gerçekleştirildi. Böylece Kakan ve Gürsu ailelerinin mutluluğundan tüm Kırklareli haberdar oldu.

Masal gibi düğün ise saat 19.30’da başladı. Özel Idare Işhanı’ndaki Rakkas Cafe Restaurant’da yapılan düğün dillere destandı. Genç çifti, bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan sevenleri Rakkas Cafe Restaurant’ı tıklım tıklım doldururuken, burada da kız ve erkek tarafları tüm katılımcıları kapıda tek tek karşıladı.

Düğün daha sonra takı merasimi ile start aldı. Tüm davetliler, genç çiftin mutlu bir gelecek kurabilmesi için güçleri el verdiğince takılarını sundular. Ardından ise, gece oyun havaları ve halaylarla sürdü. Bu arada konuklar, beraberce hatıra fotoğrafları da çektirmeyi ihmal etmediler. Kırklareli ve Trakya yöresine has oyun havalarının çalındığı düğün, Mediha ve Volkan çiftinin romantik dansıyla başladı. Genç çifte, salondaki diğer davetliler de eşlik edince ortaya güzel görüntüler çıktı.

Bu arada düğünü, Kırklar Haber ve Önadım Gazetesi muhabirleri de takip etti. Gazetemiz çalışanlarından Bahtiyar Kakan’ı ve kardeşini bu anlamlı günlerinde yalnız bırakmayan Önadım Medya Grubu bünyesindeki çalışanlar, mutlu çifti tebrik etti.

Romantik dansın ardından Kırklareli yöresine yakışır oyun havaları ve halaylarla süren düğünde, gelin ve damat bir an olsun pissten ayrılmadılar. Tüm sevenleriyle karşılıklı göbek atarak eğlenen genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Kameraların kayıtta olduğu düğünde bu güzel dakikalar ölümsüzleştirildi. Gecenin geç saatlerine kadar, hareketli müzik eşliğinde oyunlar oynayan davetliler, tabir-i caiz ise kurtlarını döktüler. Bu çok özel geceyi oyun havaları ile eğlenerek kutlayan davetliler, gelin ve damat ile karşılıklı oynayarak onların coşkularına ortak oldular. Geç saatlere kadar bu mutluluğun coşkusunu yaşayan davetliler, iyi dileklerle çifti tekrar tekrar tebrik ettiler.

Bizler de gazetemiz olarak Mediha ve Volkan çiftini tekrar tebrik ediyor, kendilerine bir ömür boyu “mutluluklar” diliyoruz...