Mega Tarım Plaza'da masal gibi düğün

Mega Tarım Plaza'da masal gibi düğün

İlçemiz Babaeski’de tüm Trakya ve Balkanlara hizmet vermekte olan Mega Tarım Plaza’nın ortaklarından Tahsin Keskin, 23 Mayıs Cumartesi akşamı düzenlenen görkemli bir düğünle hayatını, Nurdan Çetinsavaş ile birleştirdi.

Mega Tarım Plaza’nın geniş bahçesinde gerçekleştirilen düğüne, Trakya’nın çeşitli il ve ilçelerinden çok sayıda davetli katılım gösterdi. Özel bir organizasyon şirketi tarafından koordine edilen düğün töreninde, tüm davetlilere kusursuz bir ikram sunuldu. Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı düğün saat 20:00 civarında çiftin ilk dansıyla başladı.

Bahçeye kurulmuş olan sahnede muhteşem bir performans sergileyen orkestranın çaldığı birbirinden güzel slow şarkılarla dans eden çift, daha sonra nikah töreni için yerlerini aldı.

Bir ömür boyu beraberce mutlu olmaya söz veren çift “Evet” diyerek attıkları imza ile sadakatlerini tescillediler.

Nikahın ardından takı merasimine geçen çiftin önünde, sevenleri ve yakınları uzun kuyruklar oluşturdu. Çam sakızı çoban armağanı takılarını mutlu çifte sunan davetliler, bu güzel gecede Nurdan ve Tahsin çiftinin heyecanını paylaştılar. Yaklaşık 2 saat süren takı töreninin sonrasında çift, dumanlar içinde tekrar piste çıkarak düğündeki diğer çiftlerin de katılımıyla bir kez daha dans etmeye başladı. Bu arada masada oturan tüm davetliler, lezzetli ikramların tadını çıkararak, organizasyonun kusursuz olduğunu bir çok kez dile getirdiler.

Dansın ardından sahneye çıkan sanatçı Nagihan, şarkılarıyla herkesi coşturdu. Hareketli şarkılarının yanısıra “Lale Devri” “Duydum ki Unutmuşsun Gözlerimin Rengini” gibi klasik Türk Müziği eserleriyle tam bir müzik ziyafeti sunan Nagihan, sempatik tavrı ve güzelliğiyle de davetlilerden tam not aldı.

Gece boyunca masaları tek tek gezerek tüm davetlilerle ilgilenen çift, sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Düğüne Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Babaeski Ilçe Emniyet Amiri Tuncay Sancak, Türk Traktör ve Ziraat Makinaları A.Ş. yönetimi, çok sayıda belde Belediye Başkanı, Trakya genelinden üreticiler, köy muhtarları, işadamları ve birçok davetli katıldı.

Düğünün ilerleyen saatlerinde sahne alan Halk Oyunları Ekibi’de geceye ayrı bir renk kattı. Geç saatlere kadar devam eden düğünde davetliler, doyasıya eğlendiler.

Mega Tarım Plaza tüm Trakya’ya hizmet veriyor

1996 yılında, biçerdöver, traktör ve ziraat makineleri alım-satımı amacıyla kurulan Mega Otomotiv Ltd. Şti., 2000 yılında, bir Koç Holding şirketi olan sektörün lider kuruluşu New Holland Trakmak’ın Babaeski, Lüleburgaz ve Kırklareli bayiliğini aldı. Iş hacmi Trakya çiftçisinin desteğiyle her geçen gün büyüyen ve çok kısa bir süre içerisinde göstermiş olduğu başarıyla 2002 yılından itibaren; Türkiye’nin en çok biçerdöver satan ve en yüksek ciroya sahip bayisi ünvanını elinde tutan Mega Otomotiv, bugüne kadar Trakya geneline 300 adedin üzerinde “sıfır”, 500 adedin üzerinde de “ikinci el” biçerdöver satışı gerçekleştirdi.

Düğünün gerçekleştiği ve mutlu çiftin dünyaevine girişini kutladığı “Mega Tarım Plaza”, 5800 metrekare açık, 2800 metrekare kapalı alanıyla, Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir tesis niteliğini taşıyor.

Babaeski ve Çorlu’da 4S plaza olmak üzere, Trakya ve Marmara geneline yayılmış toplam 8 adet şubesi ve 42 kişilik uzman kadrosuyla Mega Otomotiv, çitçimize hizmet vermeyi sürdürüyor.

Bizler de Önadım Medya Grubu olarak Mega Tarım Plaza’nın ortaklarından Tahsin Keskin ve eşi Nurdan Keskin’e bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.