Mehtap ve Özgür, masal gibi bir düğünle dünyaevine girdiler

Mehtap ve Özgür, masal gibi bir düğünle dünyaevine girdiler

Öznur Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Öznur Tüzün’ün emektarlarından Halit Demirtaş’ın yeğeni Mehtap Demirtaş, hayatını Özgür Inci ile birleştirdi.

Servet ve Vahit Demirtaş ile Mürvet ve Saim Inci çocuklarının bu en mutlu günlerinde, onların hep yanında oldular. Geçtiğimiz Pazartesi günü gerçekleşen düğün ise dillere destandı. Mutlu çift için ilk olarak bir kına gecesi düzenlendi.

20 Eylül Pazar günü saat 20.00’de Demirtaş ailesinin Karakaş Mahallesi Zincirlikuyu Caddesi’ndeki evinde düzenlenen kına gecesi görülmeye değerdi. Yöresel adetlerimiz gereğince çift için gerçekleştirilen kına gecesine ilgi gösteren davetliler, çifti yalnız bırakmayarak, onların mutluluğuna ortak oldular. “Yüksek yüksek tepelere” türküsü ile kına yakan gelin ve davetliler, bu mutlu geceyi coşku içerisinde noktaladılar.

21 Eylül Pazartesi günü saat 12.00’de yapılan alay ile, çiftin bu mutlu gününü tüm Kırklareli halkı duymuş oldu.

Ve düğün saati geldi, çattı. Aynı gün saat 20.00’de Show Düğün Salonu’nda düzenlenen düğüne, davetliler büyük bir katılım gösterdiler. Bu güzel geceye; gelin ve damat'ın ailesi, akrabaları ve çiftin tüm sevdikleri katıldılar. Düğün öncesinde gelin ve damat'ın ailesi düğün törenine gelen misafirleri kapıda karşılayarak hoşgeldiniz dileklerinde bulundular. Alkışlar arasında düğün salonundan içeriye giren çift romantik bir parça eşliğinde ilk danslarını gerçekleştirdiler.

Tüm davetlilerin hayran dolu bakışlarıyla dans eden çift mutluluğu doyasıya yaşadı. Dansın hemen ardından ise mutlu çift düğün pastasını birlikte kesti. Pastanın ilk dilimini birbirleriyle paylaşan mutlu çift hayat boyu devam edecek paylaşımlarına daha düğün gününden başladı. Pastanın kesilmesinin ardından ise geleneksel takı törenine geçildi. Takı töreni sırasında takı takanlar mutlu çifti tebrik ederek, fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.

Takı töreninde, mutlu çiftin sevenleri, bu anlamlı günün anısına çam sakızı çoban armağanı hediyelerini gelin ve damada sundular. Uzun süren takı töreninin ardından ise yeni evlenen çift ile birlikte düğün törenine katılan davetliler piste çıkarak mutlu çifte eşlik ettiler.

Daha sonra davetliler çalınan birbirinden güzel müzikler eşliğinde oynayarak bu muhteşem düğün töreninde gönüllerince eğlendiler. Düğün töreninde gelin ve damat birbirlerine ne kadar yakıştıklarını ispatlarcasına şıklık konusunda birbirlerini tamamladılar. Gecenin sonunda ise tüm davetliler, Mehtap ve Özgür’ü tekrar tebrik ederek, salondan ayrıldılar.

Önadım Medya Grubu olarak yeni evlenen çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyor, “Bir yastıkta kocayın” temennilerimizi sunuyoruz.