Merhum Osman Bölükbaşı'nın oğlu Kırklareli'ne geliyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli İl Başkanlığı tarafından 18 Ocak 2009 Pazar günü halkın katılımı ile bir toplantı düzenleyecek. Toplantıya konuşmacı olarak merhum Osman Bölükbaşı'nın oğlu MHP Ankara Milletvekili Deniz Bölükbaşı katılacak.

MHP Kırklareli İl Başkanlığı tarafından 18 Ocak Pazar günü saat 13.00’te Grand Şampiyon Hotel’de halkın katılımı ile bir toplantı düzenlenecek.
Düzenlenecek olan toplantıya; uzun ömrü, renkli kişiliği, hazır cevaplılığı ve sürekli muhalefet anlayışı ile Türkiye siyasetinde iz bırakmış bir siyasetçi olan Osman Bölükbaşı’nın oğlu MHP Ankara Milletvekili Deniz Bölükbaşı katılacak. Toplantıda ayrıca MHP Edirne Milletvekili Cemalettin Uslu ile Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı da yer alacak.
* Deniz Bölükbaşı kimdir?
25 Ekim 1949 Ankara doğumlu. Türk diplomat ve siyasetçisi. Aslen Kırşehir'lidir. Osman Bölükbaşı'nın oğludur. TED Ankara Koleji ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, 1973 yılında Dışişleri Bakanlığı’na girdi. Dışişleri Bakanlığı'nın merkez teşkilatında çeşitli kademelerde görev yaptıktan sonra, Atina ve Bonn Büyükelçilikleri'nde Elçi Müsteşarlığı görevlerinde bulundu. Lizbon Büyükelçisi olarak görev yaptı. Dışişleri Bakanlığı Birinci Hukuk Müşavirliği görevini yürüttü. Başbakan Yardımcısı Dış Politika Başdanışmanlığına atandı. Cenevre Dünya Ticaret Örgütü nezdinde Türkiye Daimi Temsilcisi oldu. (s)