MHP Aday Adaylık başvurularında yoğunluk yaşıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada Yerel Seçimlerde Aday Adaylığı için partiye yoğun taleplerin olduğu bildirildi.

29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerin yaklaşması ile birlikte tüm yurtta olduğu gibi Kırklareli’nde de siyaset arenasında hareketli günler başladı. Kırklareli’nden seçimlere katılacak olan partiler arasında özellikle de Kırklareli Belediye Başkanlığı’nda şansı yüksek olan partilerden olan Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) son günlerde yoğun taleplerin olduğu bildiriliyor.
MHP Kırklareli İl Başkanlığı’ndan edinilen bilgilere göre; merkez ilçe, ilçeler ve beldelerdeki Belediye Başkanlıkları için Aday Adayı müracaatlarının 20 Ocak 2009 tarihinde sona ereceği bildirildi. İl Genel Meclisi Üyelikleri ve Belediye Meclis Üyelikleri için Aday Adayı olacakların 25 Ocak 2009 tarihine kadar müracaatta bulunabilecekleri ifade edildi. 
Yapılan müracaatlarla ilgili olarak yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:
“Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) olarak Kırklareli’nde son günlerde partimize yoğun katılımlar olurken, Aday Adaylıkları için de yoğun başvurularda bulunuluyor. Halkımızın partimize göstermiş olduğu bu teveccühten son derece memnunuz hepsine teşekkür ederiz. Önümüzdeki günlerde peyder pey Aday Adaylarımızın isimlerini kamuoyu ile paylaşacağız. Başvuru tarihlerinin bitiminde de Kırklareli Belediye Başkan Adayımız, İlçe Belediye Başkan Adaşlarımız, Belde Belediye Başkan Adaylarımız, İl Genel Meclisi Adaylarımız ile Belediye Meclisi Adaylarımızın kesin isimlerini açıklayacağız.” (s)