MHP Babaeski Ilçe Başkanı Yaprakçı; "MHP olası bir erken seçime hazır"

MHP Babaeski Ilçe Başkanı Yaprakçı; "MHP olası bir erken seçime hazır"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Babaeski Ilçe Başkanlığı'nda, Belde Teşkilatları ile birlikte yapılan toplantı sonucunda, Başkan Alper Yaprakçı, "Hükümetin olası bir erken genel seçim kararı alması sonucunda, partisinin hazır olduğunu" belirtti. MHP Parti binasında yapılan toplantıda, bir araya gelen MHP Ilçe ve Belde Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri geride kalan 2009 yılının genel bir değerlendirmesi ve muhtemelen yapılacak olan genel seçim çalışmalarının bir an önce başlaması kararını aldı.

MHP Ilçe Yönetimi ayrıca, geçtiğimiz günlerde Edirne'de meydana gelen olayları da kınayarak, MHP mensuplarını ve tüm vatandaşları tahriklere kapılmadan ve bu konuda sağduyulu olmaya davet etti.

Ilçe Başkanı Alper Yaprakçı, toplantı da partililere yaptığı konuşmasında şunları söyledi;

"Ülke genelinde yapılmak istenilenlerin ne olduğunu MHP olarak biliyoruz. MHP'yi Sokak terörünün içine çekmek MHP'yi, kavgacı ve geçimsiz göstermektir. Bizler bu tuzağı görüyoruz, kesinlikle sağduyulu olup bu tuzağa düşmeyeceğiz. Ülkü şuuru gelişmiş aklıselim partililerimizin hiç kimseye vatan ve millet sevgisini ispat etmeye ihtiyacı yoktur. Elbette vatanına milletine sahiplenme hiç güdüsü ile bezenmiş Ülkücüler, iktidarın içinde bulunduğu gafletin farkında. Bu sebepten dolayı kaygıları var. Bir şeyler yapma ihtiyacı hissediyorlar. Halkımızdan bizleri anlamasını ve sahiplenmesini istiyoruz. AK Parti Hükümeti açılım adını verdiği pakette, içinde bulunduğu gafleti şu soru ile açıklamasını da istiyoruz? Sekiz yıla yakın bir süredir Ülkeyi yöneten AK Parti iktidarı bugüne kadar ki yönetimlerinde Güney Doğu Bölgemizde yaşayan Kürt kardeşlerimizi diktatörlükle mi yönettiler de şimdi demokrasi adı altında açılım yapacaklar. Bölge halkının, diğer bölge halklarımızdan eksik olan hakkı nedir? Okula mı alınmadılar! Hastanelerde mi tedavi edilmediler! Kamu Kurum ve Kuruluşlarda farklı bir davranış mı gördüler de! Özel hak dağıtma gereği doğdu. Bu sorumuza cevap istiyoruz? MHP ayrıştırma değil, kaynaşma, kavga değil, kardeşlik şuuru ile Ülkeyi yönetmeye taliptir. Milletimiz bize tek başına yönetim gücü sağlar ise Allahın izniyle bu görevi layığı ile yapacağımızdan hiç kimsenin kaygısı olmasın." 

Yapılan toplantıya; MHP Ilçe Başkanı Alper Yaprakçı, MHP Ilçe Başkan Yardımcıları, Metin Eler, Hakan Ekici, Ilçe Sekreteri Fedakâr Yıldırım, Teşkilatlardan Sorumlu Birol Turan, Muhasip Esin Tural, MHP Alpullu Belde Başkan Vekili Mehmet Ali Ağdaş, Alpullu Belediye Meclis Üyesi Isa Ağdaş, MHP Büyükmandıra Belde Başkanı Sunay Karakoç, MHP Karahalil Belde Başkanı Isa Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar.