MHP Büyükmandıra'da "ayırım yapmadan hizmete devam" diyor

MHP Büyükmandıra'da 'ayırım yapmadan hizmete devam' diyor

MHP Büyükmandıra Belediye Başkan Adayı Ethem Ibrahim Bayraktar; seçildiği takdirde izleyeceği yolu şöyle anlatıyor:

“Siyasal ayırım yapmadan, herkesi sevgiyle kucak açan, çiftçisiyle, işçisiyle, esnafıyla, tüm halkına dönük, yaşlıları, gençleri, çocukları ve özürlüleri koruyan, altyapısı tamamlanmış, eğitime ve sağlığa önem veren, halkın sağlık, mutluluk ve huzuru için çalışan, doğal ve kültürel değerlere önem veren, halkı yönetime katan hizmet anlayışı ile daha güzel ve gelişmiş bir Büyükmandıra için azimli ve kararlıyız.”

Bayraktar kentsel hedeflerini de kısaca özetleyerek şunları kaydetti: “Içme suyunun daha ucuza verilmesi sağlanacak. 

Atatürk Orman Çiftliği’nin koruma altına alınarak sürekli bakımının yapılması sağlanacaktır. Belediyeye ait fidan yetiştirme ünitesi kurularak, halkımıza bedelsiz olarak verilecektir.

Gereken yerde kanalizasyon çalışmaları ve parke yol çalışmalarına devam edilecektir. Geleneksel güreş şenliklerimizde kesinlikle at yarışları yapılacaktır. Yaz aylarında periyodik olarak sivrisinek ilaçlaması yapılacaktır. Mevcut pazaryerinin daha düzenli hale getirilmesi ve otobüslerin sürekli olarak halkımıza hizmet etmesi sağlanacaktır.

Imar planlarında gerekli düzenlemelerin yapılmasına çalışılacaktır.

Beldemizde oluşabilecek ihtiyaç ve aksiliklere karşı muhtarlar ve çiftçi mallarını koruma başkanlığı ile sorunlara çözüm aranacaktır. Artan nüfus ve gelişen beldemizi evsizlik sorunundan kurtarmak için toplu konut yapımına öncülük tanınacaktır.”