MHP'de Kırklareli Belediye Başkan Aday Adayı sayısı 3'e çıktı

29 Mart 2009 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimlere yaklaştıkça siyasi partilere olan başvurularda artıyor. MHP Kırklareli Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuru sayısı 3'e çıktı.

29 Mart 2009 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimlere yaklaştıkça siyasi partilere olan başvurularda artıyor. Yerel Seçimlere Kırklareli’nde katılacak olan partilerden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı’nda geçtiğimiz akşam düzenlenen toplantı ile Kırklareli Belediye Başkan Aday Adaylığı için 2 başvuru da daha bulunuldu. 
Daha önce ilk başvuruda bulunan Av. Cemal Terzi’nin yanı sıra geçtiğimiz akşam da Nurettin Nişikli ile Ercan Andaç MHP’den Kırklareli Belediye Başkan Aday Adayı başvurusunda bulundu. Böylelikle MHP’nin Aday Adayı sayısı şimdilik 3’e çıkmış oldu.
* “Kırklareli’ni modern bir şehir yapacağız”
MHP Kırklareli İl Başkanı Reha Oras başvuruların kabulü dolayısıyla yapılan toplantıda yaptığı konuşmasında şunları kaydetti:
“Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) olarak yapılacak Belediye Başkan Aday Adayları’nı kabul etmekteyiz. Bu akşamda Sayın Nurettin Nişikli Bey MHP Kırklareli Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı başvurusunu yapmıştır. Nurettin Bey bizim partimizde içimizde olan bir arkadaşımızdır. Bir takım nedenlerle yuvasından bir süre ayrı kalmış ve şimdi yuvasına geri dönmüştür. Yuvaya dönüşünden mutluluk duymaktayız. Bu güne kadar iş hayatında firmalarıyla, Şoförler Odası’ndaki çalışmalarıyla kendisini ispat etmiş bir arkadaşımızdır. Kırklarelili vatandaşımızın yetki verme durumunda, başarılı belediyecilik çalışmaları yapacağına inanıyoruz.
Ayrıca Kırklareli damadı olan Ercan Andaç’ta aynı anda Kırklareli Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuruda bulunmuştur. Kendisi 1973 Kosova Prizen doğumlu. Marmara Üniversitesi Diş-Protez Bölümü Mezunu ve ayrıca Trakya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Mezunu. Aynı zamanda Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi mezunu. MHP Beylikdüzü İlçesinde İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor.
Bildiğiniz gibi mahalli seçimler büyük önem taşıyor. Kırklarelili vatandaşlarımız güzel hizmetler istiyor. Geniş yollar, caddeler, yeşil alanlar, otopark alanları, çocuk bahçeleri, düzenli Pazar alanları istiyor. Vatandaşlarımız temiz, sağlıklı, içilebilir su hizmetlerinin yapılmasını bekliyor. Ne yazık ki caddeler köstebek yuvası, çamur içinde ve yolların yapılıp bozulmasına bıkmış durumda. Şehir imar planları rezil durumda, vatandaşların bütün bu sorunların çözülerek modern bir şehir, çağa uygun hizmetler bekliyor. Önümüzdeki mahalli seçimler bunun için bir fırsat olmalı. İyi bir belediye başkanı ve iyi bir meclis bu problemleri çözecektir.
Kırklareli MHP seçkin bir Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyeleriyle, başarılı çalışma, modern, çağa uygun bir şehir oluşturacağımıza inanıyor, bütün vatandaşlarımızın desteklemesini bekliyoruz.”
* “Tüm kırgın ve küskünleri partimize bekliyorum”
Daima partinin bir neferi gibi hareket ettiğini belirten Nurettin Nişikli’de tüm küskünleri birlik ve beraberliğe çağırarak şunları kaydetti:
“Ben 8 yıl aradan sonra tekrardan yuvama dönmekten son derece memnunum. Bu akşam burada Kırklareli Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı başvurusunda bulunuyorum. Benim aday olayım gibi bir takıntım yok. Ben yıllardan beridir olduğu gibi bu seçimlerde de aday olmasam dahi bu partinin bir neferi olarak çalışmalarda en ön saflarda yer alacağım.
Burada eskiymiş yeniymiş, yok o oraya gitmiş yok o oradan buraya dönmüş türünden muhabbetleri lütfen hiçbir arkadaşımız yapmasın. Ne kadar kenarda köşede kırgın küskün arkadaşımız varsa gidelim gerekiyorsa elini öpelim. Ben bugüne kadar kaybedeceğim bir yarışa girmedim. Hepimiz birimiz içindir.”
Ercan Andıç da kendisini tanıtarak yaptığı konuşmasında şunları kaydetti:
“1973 Kosova Prizen doğumluyum. Marmara Üniversitesi Diş-Protez Bölümü Mezunu, Trakya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Mezunu ve Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi mezunuyum. MHP Beylikdüzü İlçesinde İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyorum. Teşkilat kuruculuğunda da görev aldım.
Bölgemizde Milliyetçi Hareket Partisi’nin daha başarılı olması ve daha ileri gitmesi anlamında çalışmalara katkıda bulunmak istiyorum. İl Başkanımız ile değerli yöneticilerine bana bu imkanı tanıdıkları için teşekkür ederim.” (s)

 

 

 

 

.