MHP'den AK Parti'ye "üye transferi"

MHP İl Başkanıyken AK Parti'ye geçen ve AK Parti'den Belediye Başkan adayı olan Cengiz Bağdan'dan sonra, MHP Kadın Kolları Başkan ve bazı üyeleri de AK Parti'ye geçiyor.

MHP İl Başkanıyken herkesi şaşırtıp AK Parti’ye geçip Belediye Başkan aday adayı olan ve Başbakan Erdoğan’ın onayıyla Belediye Başkan adayı olan Cengiz Bağdan’ın ardından MHP’den AK Parti’ye üye geçişleri yaşanıyor.
MHP Kadın Kolları Başkanı Hayriye Taşbakan ve beraberine yaklaşık 30 MHP kadın kolları üyesi AK Parti’ye geçti.  Ak Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam’ın eşi Nihal Sarıçam, Belediye Başkan Adayı Cengiz Bağdan’ın eşi Sevil Bağdan, İl Başkanı Ahmet İbrikçi ‘nin eşi Tülay İbrikçi ve Merkez İlçe Başkanı Hamit Orakçı’nın eşi Nilüfer Orakçı 25 Ocak Pazar günü tanışma kaynaşma toplantısı düzenledi. Nihal Sarıçam toplantının başındaki kısa konuşmasında “Birlik bütünlük içerisinde inşallah seçimi kazanacağız” dedi. Muhabirimizin “Şu ana kadar kaç kişi AK Parti’ye geçiş yaptı?” sorusuna “Cengiz Bağdan’ın AK Parti’ye geçmesinin ardından MHP’den AK Parti’ye üye geçişi olmaya başlamıştı zaten. Bundan sonra da geçişler devam edecek” dedi. (mc)