MHP'den Kırklareli yaklaşımı

Oktay Vural'dan, 'Ya Teslimiyetçilik Ya Milliyetçilik' Konferansı * 30 Ocak 2010 Cumartesi günü Kırklareli'ne gelecek olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural, 'Ya Teslimiyetçilik, Ya Milliyetçilik' konulu Konferans verecek. Bilindiği üzere 17 Ocak 2010 Pazar günü MHP Genel Başkan Yardımcılarından Deniz Bölükbaşı'da Lüleburgaz da konferans vermişti.


HABER MERKEZİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hakan Aytaç Kaya, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural’ın 30 Ocak 2010 Cumartesi günü “Ya Teslimiyetçilik, Ya Milliyetçilik” konulu Konferans vereceğini belirterek şunları kaydetti:
“Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural 29 Ocak 2010 Cuma günü Çorlu’da yapacağı konferansın ardından gece Kırklareli ne gelerek 30 Ocak 2010 Cumartesi günü yoğun bir gündemle Kırklareli’mizi ve bizleri onurlandıracaktır.
Grup Başkan Vekilimiz Vural ilk olarak MHP İl ve İlçe Yönetimleri, Belediye Başkanları ve tüm muhtarlarımızın da davet edileceği Akkuş Kaya Hotel’de 09.00-11.00 saatleri arasında düzenlenecek olan sabah kahvaltısına katılacak. Ardından esnafımızı ve odalarımızı ziyaret edecek. Babaeski İlçe Teşkilatımız tarafından saat 14.00’te Babaeski Belediyesi Tansa Düğün Salonu’nda düzenlenen konferansa katılacak.
Buradaki konferansın ardından saat 16.00’da Kavaklı Beldemizdeki park kahvesinde yapılacak kahve toplantısına katılacak olan Grup Başkan Vekilimiz Vural,  Kırklareli Kültür Merkezi’nde saat 19.00’da düzenlenecek olan “Ya Teslimiyetçilik Ya Milliyetçilik” konulu Konferansı verecek.”
* MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı da Lüleburgaz’da Konferans vermişti
Bilindiği üzere Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Bölükbaşı, 17 Ocak 2010 Pazar günü Lüleburgaz’da Aşkiye-Neşet Çal Kültür Merkezi’nde “Çözülen Türkiye” konulu konferans vermişti. Burada düzenlenen konferansa Lüleburgaz halkı büyük ilgi göstermişti.
Son zamanlarda özellikle Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından Kırklareli’nde sık sık bu türden konferans ve toplantıların düzenlenmesi vatandaşların “MHP’den Kırklareli Yaklaşımı” olarak nitelendirmesine sebep oluyor. Vatandaşlarımız siyasi partilerin yetkililerinin daha sık Kırklareli’ne gelerek Türkiye gündemindeki sorunları burada dile getirmelerini beklediklerini ifade ediyorlar.  (s)