MHP'den Vali Coş'a tam destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatı Başkan Altan Orakçı, dün yaptığı ziyarette Vali Hüseyin Avni Coş'a desteklerinin tam olduğunu belirtti.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatı dün saat 17.00’de Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş’u ziyaret etti. MHP Kırklareli İl Başkanı Altan Orakçı’nın önderliğinde gerçekleştirilen ziyarette; MHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Reha Oras, Kadın Kolları Başkanı Semanur Alataş, Yönetim Kurulu Üyeleri Sunay İkizlerli ve Erman Ulusoy’da hazır bulundu.
Yapılan ziyaretten memnun olduğunu belirten Vali Coş, 29 Mart’taki seçimlerin Kırklareli’nde huzur ve güven içerisinde geçmesi için Valilik olarak her türlü çalışmayı yapacaklarını ifade ederek şunları kaydetti:
“Hepinize hayırlı olmasını diliyorum. Değerli Başkan Adayımızı da tebrik ediyorum. Kendisine başarılar diliyorum. Valilik olarak seçimlerin ilimizde huzur ve güven ortamı içerisinde geçmesi için üzerimize düşeni yapacağız. Siyasi partilerimiz ile bu konuda işbirliği içerisinde olacağız. Sizlerden gelebilecek talepleri ciddiyetle ele alıp anında gereğini yerine getireceğiz.
Vatandaşımızın iradesi, milli irade bizim için fevkalade önemlidir. Bunu yönlendirmeye bunu herhangi bir şekilde manipüle etmeye kalkışanlar, devletin gücünü, yasalarını karşısında bulacaktır. Hukuk devletiyiz. Hukuk çalışacak, hukuk işleyecek her şey hukuk düzeni içerisinde ilgili birimlerin gözetiminde denetiminde bu süreci Türk Milleti’ne yakışan olgunlukla ve hepimizin katkısı ile aşacağımıza inanıyorum. Sizlere tekrardan yapılacak olan mahalli seçimlerde başarılar diliyorum.”
MHP İl Başkanı Altan Orakçı Valilik tarafından fakir ve fukaraya yapılan yardımlara sevindiklerini belirterek, buraların daha düzenli ve daha sosyal bir hale getirilmesini istediklerini belirterek şunları kaydetti:
“Biz Valilerimizin devletimizin Valisi olarak kabul ediyoruz. Türk Milleti’nin Valisi olarak kabul ediyoruz. Onun içinde bizim Valimiz olarak kabul ediyoruz. Bu yüzden bu devletin bekası için Ülkücü gençlik bu bayrağın inmemesi ve ezanların dinmemesi için binlerce Şehit vermiştir. Ülkücü gençliğin siyasi sahnede rol aldığı yer MHP’dir.
Bunun için bizim ilk amacımız devletin bekasıdır. Milletin huzur ve refah içerisinde yaşamasıdır. Onun içindir ki Vilayetimizin fakir ve muhtaç halkımıza yardım etmesinden onur duyuyoruz. Bunun daha ekonomik ve düzenli olmasını istiyoruz. Roman vatandaşlara tuvaletler ve banyolar yapılıyor. Bunları yakınen takip ediyor ve bunlara seviniyoruz. Ancak bakıyoruz ki bu yerlerdeki evlerin hepsi kaçak inşaat durumunda bulunuyor. Bu yerlerde ya kabası bitirilerek yada tamamı bitirilerek bu fakirlere verilmesini daha çok arzu ediyoruz. Buralarda altyapıları tamamlanarak daha düzenli ve daha sosyal bir hale getirilmesini istiyoruz.” (s)