MHP Evrensekiz Belediyesi'nden coşkulu dayanışma gecesi

Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü 550 kişinin katılımıyla yapılan MHP Evrensekiz Belediye Başkanlığı Dayanışma Gecesi'nde renkli görüntüler yaşandı.

MHP Evrensekiz Belediye Başkanlığı, geçtiğimiz Cumartesi günü Lüleburgaz Yaman Otel’de bir dayanışma gecesi düzenledi. Coşkulu geçen gecede MHP Belediye Başkan Adayı Halil Abanoz’un Dayanışma Gecesi konuşmasında: “Söz!  Evrensekiz için biz hazırız!” dedi. MHP Belediye Başkan Adayı Halil Abanoz’un konuşması yemeğe katılan partililer tarafından dakikalarca alkışlandı.
Geceye Lüleburgaz MHP Belediye Başkan Adayı Serhat İskender, İlçe Yönetimi ve Meclis Üyeleri’nin katılımıyla coşku daha da arttı.
MHP Belediye Başkan Adayı Halil Abanoz,  “Gecemize Evrensekiz Kasabası ‘Gönül Birliği’ adına gönderilen anlamı büyük çelenk için bu Gönül Birliği’ne sonsuz teşekkürlerimizi sunarım” dedi.

Bayanlara da özel gece

MHP Evrensekiz Belediye Başkan Adayı Halil Abanoz,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, 7 Mart 2009 Cumartesi günü saat 19.00’da Yaman Otel’de bayanlara özel gece düzenleyeceklerini söyledi.  Tüm Evrensekizli Bayanların geceye davetli olduğunu söyleyen Belediye Başkan Adayı Abanoz, “ 8 Mart Dünya Kadınlar gününde başımızın tacı hanımları unutmadık. Onları işlerinden uzaklaştırıp, streslerini atmaları için güzel bir gece tertipledik. Tüm hanımların gecemize iştirak etmelerini ve gönüllerince eğlenmelerini diliyoruz” dedi. (nt)