MHP Il Başkan Adayı Şaban Savaşan; "MHP'yi tek başına iktidara taşımayı hedefliyoruz"

MHP Il Başkan Adayı Şaban Savaşan; 'MHP'yi tek başına iktidara taşımayı hedefliyoruz'

Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli Il Başkan Yardımcısı Şaban Savaşan, Işık Topay’ın ardından il başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Önümüzdeki Ekim ayı içerisinde yapılması hedeflenen MHP Kırklareli Olağan Kongresi’nde başkan adayı olarak yarışacak olan Savaşan, delege ve ilçe teşkilatlarının yoğum ısrar ve üzerine aday olduğunu belirtti. Yıllardır Milliyetçi hareketin içinde yer aldığını belirten Savaşan; ”35 yıldır Milliyetçi Hareket Partisi’nin çeşitli kademelerinde görev aldım.

Ülkü ocakları ile milliyetçi harekete katıldım. Halen de MHP Il Başkan yardımcısıyım.

Delegelerimin ve ilçe teşkilatlarının yoğun ısrarı ve isteğ üzerine aday oldum. MHP Kırlareli Il Olağan Kongresi’nin 4 Ekim’de Kapalı Spor Salonu’nda yapılması hedefleniyor. Eski Il Başkanımız Reha Oras iş yoğunluğu nedeniyle, bizim il yönetimimizde yer alacak.” dedi.

Savaşan açıklamasına şöyle devam etti; ”Ülkemiz kritik bir süreçten geçmektedir. Halkımız yoksullukla boğuşurken, mevcut iktidar kürt ve ermeni açılımlarıyla Türkiye’yi ayrıştırmaya götürmektedir. Bu münasebetle, ülkenin her zamankinden daha çok Milliyetçi Hareket Partisi’ne ihtiyacı vardır. Kuracağımız yeni yönetim ile herkesi kucaklayan bir yapı oluşturmayı hedefliyoruz.” dedi. Savaşan MHP Il Kongresi’ne genel başkanın da davet edileceğini belirtti.