MHP İl Teşkilatı Kırklareli Vali'si Cengiz Aydoğdu'ya ziyarette bulundu

Kırklareli'de göreve yeni seçilen MHP Kırklareli Merkez İlçe Teşkilatı MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan önderliğinde Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu'ya ziyarette bulundu.

HABER MERKEZİ

Ziyarette Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu ve Kırklareli MHP İl Teşkilatı birbirlerine yeni görevlerinde hayırlı olsun temennilerinde bulundular.
Ziyarette Türkiye’de siyasetin önemini vurgulayan Aydoğdu;” Milli mücadele bizim için çok önemlidir.  Milli mücadelede birlik beraberliğimiz en üst seviyedeydi. Devletin yirmi altıda birini kurtardık üzerine bayrağımızı dikip dalgalandırdık. Bu nedenle bizde siyaset diğer devletlerden farklı oluyor.1994 yılında Bayburt’ta deprem meydana gelmişti. Bende Bayburt’un Üzengili köyünde incelemelerde bulunuyordum. Hava soğuktu ve kar yağıyordu. Bir teyzenin yanına yaklaştım. Teyze geçmiş olsun durumunuz nasıl diye sordum. Teyze birkaç hayvanımız zarar gördü ama çok şükür can kaybımız yok Allah Bosna’da savaşan Müslüman kardeşlerimize yardım etsin dedi. İşte millet olarak siyasette bizi diğer milletlerden ayıran fark bu. Bizde Milli birlik ve beraberlik çok gelişmiştir.” Şeklinde konuştu.(dy)