" MHP Kadın Kolları dimdik ayakta"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Reha Oras, bazı basında yer aldığı gibi Kadın Kolları Teşkilatları'nın dağılmadığını, aksine katılımların günbegün arttığını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanlığı 30 Ocak Cuma günü akşamı parti binasında toplantı yaptı. Bazı basında kadın kollarının dağıldığı ve AK Parti’ye geçtikleri yönündeki haberlere tepkilerini dile getiren üyeler böyle bir şeyin olmadığın aksine katılımların arttığını söylediler.
Toplantıda bir konuşma yapan MHP Kırklareli İl Başkanı Reha Oras’da bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek şunları kaydetti:
“Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli İl Teşkilatı olarak sizlerle gurur duymaktayız. Basında Kırklareli Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Teşkilatı’nın dağıldığı söylenmekte ve yazılmakta ve AK Parti’ye geçtikleri söylenmektedir. Bunların hepsi yanlıştır. Görüldüğü üzere Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül veren hanım arkadaşlarımız buradadır.
Türk Milleti’nin maddi ve manevi değerlerini korumak ve yüceltmek olan davamıza sahip çıktınız burada oldunuz hepinize teşekkür ederim. Gerçek Milliyetçi Hareket Partililer kişilik, menfaat ve şöhret peşinde olmamışlardır ve olmayacaklardır. Önümüzde Kırklareli Belediye Başkanlığı Seçimleri’nde iyi bir Belediye Başkan Adayı ile ortaya çıkacağız. Bunun tanıtımı içinde gerekli hizmetleri vereceğinize inanıyorum. Bu yüce bayrağın altında her türlü fedakârlıkla olduğunuz için şimdiden tebrik ediyorum.”
MHP Kadın Kolları Başkanı Ezc. Semanur Alataş’ta basında çıkan bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek kendilerine katılımların artığını söyledi. Alataş Kadın kolları olarak dimdik ayakta olduklarını ifade ederek şunları kaydetti:
“Bazı basında belirtildiği gibi kadın kollarımız dağılmış değildir. Aksine günbegün katılımlar artmaktadır. AK Parti’ye geçtiği belirtilenler Cengiz Bağdan’ın eşi ile çevresindeki birkaç kişidir. Bu partiye gönül vermişler olarak 29 Mart’ta yapılacak olan seçimlere hazırlanıyoruz. Bu kapsamda 15 Şubat 2009 Pazar günü 14.00-18.00 saatleri arasında Grand Şampiyon Hotel’de Kadın Kolları Genel Başkanımızın da katılmasını beklediğimiz bir toplantı düzenleyeceğiz.
Yerel Seçim sürecinde kapı kapı dolaşarak halkımız ile bire bir konuşup onların dert ve sıkıntılarını dinleyeceğiz. Partimizin Kırklareli’nde en üst seviyeye gelmesi için vargücümüz ile çalışacağız. İnşallah da yapılacak olan Yerel Seçimlerde başarılı olacağız.” (s)