MHP Kadın Kolları'nda görev dağılımı yapıldı

MHP Kadın Kolları'nda görev dağılımı yapıldı

Kırklareli MHP Kadın kolları Teşkilatı 30 Ocak Cuma akşamı parti binasında toplanarak görev dağılımı yaptı.  MHP’den hiç bir Kadın Kolları üyesinin istifa edipte AKP’ye geçmediğini belirten Kırklareli MHP Kadın Kolları Başkanı Semanur Alataş; ”MHP’den böyle bir istifa yoktur. MHP Kadın Kolları dimdik ayakta yoluna devam etmektedir.” diyerek söylentileri yalanladı.

MHP Kadın Kolları toplantısında konu ile ilgili bir basın açıklaması yapan MHP Il Başkanı Reha Oras;” Değerli Hanımefendiler toplantımıza hoşgeldiniz, şerefler getirdiniz. MHP Kırklareli Il Teşkilatı olarak sizlerlen gurur duymaktayız. Bazı basında Kırklareli MHP Kadın Kolları Teşkilatı’nın dağıtıldığı ve AKP’ye geçtiği yazılmaktadır. Ancak bu yanlıştır. Hepimizin gördüğü gibi MHP’ye gönül veren hanım arkadaşlarımız buradadır. Türk Miletinin maddi ve manevi değerlerini korumayı esas alan MHP’nin yüce davasına sahip çıkmışlardır.

Gerçek MHP’liler; Kişilik, şöhret, menfaat peşinde olmamışlardır ve olmayacaklardır. Önümüzdeki Kırklareli Belediye Başkanlığı seçimlerinde de iyi bir aday tanıtımı konusunda gerekli hizmetleri vereceklerine inanıyorum. Şimdiden hepinizi kutluyor, bu yüce davada şanlı bayrağımızın altında olduklarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum.”dedi.

Oras’ın yaptığı basın bildirisinin ardından görüşlerini dile getiren MHP Kadın Kolları Başkanı Semanur Alataş; ”Bizler MHP Kadın Kolları olarak MHP çatısı altında olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. MHP davasının yüce bir dava olduğu Türk Milletinin Milli menfaatleri için her türlü fedakarlığı göstereceğiz. Şahsi menfaat peşinde değiliz. Yeni Mahalli seçimlerde Belediye Başkanlığı seçimini almak için büyük özveri göstereceğiz.”dedi.

MHP Kadın Kolları’nın bir sonraki toplantısının 15 Şubat Pazar günü Kırklareli Grand Hotel’de saat 14:00 ile 18:00 arasında gerçekleştirileceği belirtildi.