MHP Kadın Kolları'ndan birlik ve beraberlik mesajı

MHP Kadın Kolları'ndan birlik ve beraberlik mesajı

Kırklareli MHP Kadın Kolları Teşkilatı 15 Şubat Pazar günü toplanarak birlik ve beraberlik çayı adı altında biraraya geldiler. Saat 14:00’te Kırklareli Grand Hotel Toplantı Salonu’nda biraraya gelen kadın kolları birlik ve beraberlik mesajı verdiler.            

Toplantıya MHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Aysel Eser, MHP Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Semanur Alataş ve çok sayıda kadın kolları üyesi katıldı. MHP bayrakları, Devlet Bahçeli ve MHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Reha Oras’ın posterleri ile donatılan salonu hınca hınç dolduran kadın partililer, toplantıya geniş katılım gösterdi.

Saygı duruşu ve Istiklal Marşı ile başlayan toplantı, Kırklareli  MHP Kadın Kolları Başkanı Semanur Alataş’ın konuşmasıyla devam etti. Alataş konuşmasında; ”Bugün birlik ve beraberlik çayımıza katılarak bizi şereflendirdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Inşallah bu birlik ve beraberlik toplantısı ile tüm sıkıntılarımızı, stresimizi bir kenara bırakarak 29 Mart seçimlerine daha iyi bir şekilde motive olmuş olacağız. Hepinize tekrar katılımlarınız için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Alataş’ın konuşmasının ardından MHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Aysel Eser; ”Sizlere MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ve Kadın Kolları Genel Başkanı Hadiye Akdere hanımefendinin sonsuz sevgi ve selamlarını getirdim. Bu güzel günde böyle bir birlik ve beraberlik çayı düzenlediğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Hangi yolda giderseniz gidin, o yol birlik ve beraberlik yolu olmalıdır. 29 Mart yerel seçimlerine yaklaştığımız şu günlerde, Türkiye’de iktidara gelmiş olan AKP iki dönemdir iktidar oldu. Aradan zaman geçtikçe umutlarımız da suya düştü.

Ancak Türk kadını akıllı ve zekidir. Sadece Türk kadını ev işlerini yapanlar değildir. Aynı zamanda Türk kadını hangi partiye oy vereceğini çok iyi bilen ve bu konulara hakim hanımefendilerdir. Geçmişte tarihimiz Türk kadınlarının sayısız kahramanlıkları ile doludur. AKP iktidara geldiğinde hepimiz ümitlenmiştik. Fakat şimdi umudumuzu gün geçtikçe kaybediyoruz.

Bizler MHP olarak her türlü değerlerimizi koruyarak, bu yerel seçimlerde belediye başkanlıklarını kazanmak istiyoruz. Bu konuda hepinizin yardımları gerekiyor. Buradaki kadın kolları üyelerimiz, her yere haber salarak başta komşularını bilgilendirerek MHP çatısı altında toplamaladır.” dedi.

Başkan Yardımcısı Aysel Eser’in konuşmasının ardından toplantı verilen ikramlarla devam etti. Piyanist Behzat eşliğinde çalınan birbirinden güzel Trakya havaları eğlenceyi doruğa çıkardı. Orkestra eşliğinde çalınan oyun havaları ile stres atan kadınlar, toplantı boyunca doyasıya eğlendi. Kırklareli MHP Kadın Kolları’nın düzenlemiş olduğu birlik ve beraberlik çayı yapılan eğlencenin ardından sona erdi.