MHP Kadın Kolları'ndan yaşlılarımıza anlamlı ziyaret

MHP Kadın Kolları'ndan yaşlılarımıza anlamlı ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli Kadın Kolları Başkanlığı, 18–24 Mart tarihleri arasında kutlanan “Yaşlılar Haftası” dolayısıyla, ilimiz Huzurevi’ndeki yaşlılarımızı ziyaret etti. Huzurevi sakinlerinin elini öpen, onların hatırlarını soran, huzurevi sakinlerine karanfil ve küçük hediyeler sunan MHP Kadın Kolları üyeleri, yaşlılarımızın duasını da aldı.     

Dün saat 11.00’da Kırklareli Huzurevi’ne gelen; MHP Kadın Kolları Başkanı Semanur Alataş, MHP Kırklareli Belediye Başkan adayı Tahire Oras, MHP Il Başkanı Altan Orakçı’nın eşi Bilge Orakçı ile diğer Kadın Kolları üyeleri, yaşlılarımızın; “Yaşlılar Haftası”nı kutladı. Tüm odaları tek tek gezen, Huzurevi sakinlerinin elini öpen, onlara armağan sunan MHP Kadın Kolları Başkanlığı’nın duyarlı üyeleri ''Yaşlılar Haftası'' etkinlikleri kapsamında Kırklareli Huzur Evi'ni ziyaret ederek burada kalan yaşlılarla sohbet etti. Gençlere verdikleri önemi yaşlılara da gösterdiklerini ifade eden MHP Kadın Kolları Başkanı Semanur Alataş, yaşlıların unutulmaması gerektiğini belirtti. Daha sonra tüm Yönetim Kurulu üyeleri, yaşlılarımızla birlikte çay eşliğinde hoş bir sohbete daldılar. Huzurevi sakinleri ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, 29 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerin hayırlı olmasını dilediler. Huzurevi sakinleri, Kırklareli Huzurevi Müdür ve personelinin de kendilerine sağladıkları imkan ve hizmetten son derece memnun olduklarını önemle belirttiler. MHP Kırklareli Belediye Başkan adayı Reha Oras'ın eşi Tahire Oras’ın da aralarında bulunduğu kadın kolları üyeleri, yaşlılarımıza karanfil ve küçük aramağanlar da sunmayı ihmal etmedi.

Kırklareli Huzurevi Müdürü Mehmet Gider, gazetemize yaptığı açıklamada; 30 erkek ve 11 bayan olmak üzere, toplam 41 mevcutlarının bulunduğunu belirterek, kurumda yüzde 90 düzeyinde bu bölgeye ait insanımızın yaşadığını söyledi.  Kadın Kolları Başkanlığı, “Yaşlılar Haftası” dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyaretin ardından, saat 15.30’da da ilimiz Çocuk Yuvası’nı da ziyaret etti.