MHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Oras esnafı gezdi

29 Mart'ta yapılacak olan Yerel Seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Kırklareli Belediye Başkan Adayı olan Reha Oras dün Kırklareli esnafı ile Çarşamba Pazarı'ndaki esnafı gezdi.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli Belediye Başkan Adayı olarak ismi açıklanan Reha Oras, dün beraberinde MHP İl Başkanı Altan Orakçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte esnaf gezilerine başladı.
Beraberindekilerle birlikte Zincirlikuyu Caddesi üzerinden Çarşamba Pazarı’na geçen Oras burada İl Başkanı Orakçı tarafından MHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı olarak pazarcı esnafına tanıtıldı. Pazarcı esnafı tarafından hoş karşılanan Oras ve beraberindekilere desteklerinin tam olduğunu belirttiler. Oras’ta tek tek esnaf ve vatandaşlarla tokalaşarak Kırklareli’nin hak ettiği hizmetlere kavuşmasının yakın olduğunu ve bunu da yapabilecek tek adayın kendisinin olduğunu söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli Belediye Başkan Adayı Reha Oras ve beraberindekiler tüm pazarı gezdikten sonra Karaumur Caddesi üzerinde bulunan esnafları da ziyaret ettiler. (s)