MHP Kırklareli, Belediye Başkan Adaylarını açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MH) Kırklareli İl Başkanı Reha Oras, Ankara Milletvekili Deniz Bölükbaşı'nın da katıldığı toplantıda kesinleşen Belediye Başkan Adayları'nı açıkladı.

29 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçime adım adım yaklaşılıyor. Seçim süresi yaklaştıkça Kırklareli’nde de seçimlere girecek olan siyasi partiler birer birer Belediye Başkan Adayları’nın isimlerini açıklamaya başladı.
Kırklareli’nde yapılacak olan seçimlerde iddialı partilerin başında gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) aday adaylığı başvurularında yoğunluk yaşıyor. Yapılan başvuruları titizlikle değerlendiren yönetim bunların arasından seçimlerde aday göstereceği isimleri de artık belirlemeye başladı.
MHP Kırklareli İl Başkanlığı tarafından 18 Ocak 2009 Pazar günü Ankara Milletvekili Deniz Bölükbaşı ile Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı’nın katılımı ile Grand Şampiyon Hotel7De bir toplantı düzenlendi. Bölükbaşı’nın gündemdeki konulara ilişkin yaptığı açıklamaların ardından MHP Kırklareli İl Başkanı Reha Oras şunları kaydetti:
“MHP olarak Kırklareli’nde başvuru bakımından yoğunluk yaşayan bir siyasi partiyiz. Halkımız bizlere yapılan haksızlığı gördüğünden desteklerinin tam olduğunu ifade ediyorlar. Bunu da partimize yaptıkları başvurularla gösteriyorlar. Bizde yapılan bu başvuruları titizlikle değerlendirerek 29 Mart 2009 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimlerde göstereceğimiz Belediye Başkan Adaylarımızın isimlerini birer birer belirlemeye başladık.
Yaptığımız belrilemeye göre; Vize Belediye Başkan Adayımız Mustafa Kırkoyun, Demirköy Belediye Başkan Adayımız Muhlis Yavuz, Kavaklı Belediye Başkan Adayımız Mustafa Terekli, Sergen Belediye Başkan Adayımız  Cemal Karakoç, Çakıllı Belediye Başkan Adayımız Mehmet Bayram, Evrensekiz Belediye Başkan Adayımız Halil Abanoz, Pehlivanköy Belediye Başkan AdayımızRemzi Er, Büyükmandıra Belediye Başkan Adayımız Ethem Bayraktar, Üsküp Belediye Başkan Adayımız Hasan Yükal.
Kırklareli Belediye Başkan Aday Adaylığı içinde şu anda Av. Cemal Terzi, Nurettin Nişikli ile Ercan Andıç resmi başvurularını yapmış bulunuyorlar. Merkez ilçe, ilçeler ve beldelerdeki Belediye Başkanlıkları için Aday Adayı müracaatlar bugün sona erecek. İl Genel Meclisi Üyelikleri ve Belediye Meclis Üyelikleri için Aday Adayı olacakların 25 Ocak 2009 tarihine kadar müracaatta bulunabilecekler.” (s)