MHP Kırklareli İl Kongresi 04 Ekim'de yapılacak

* MHP Kırklareli İl Delegesi Hakan Aytaç Kaya 04 Ekim 2009 Pazar günü yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli İl Kongresi'nin birlik ve beraberlik içerisinde geçeceğini dile getirdi.


HABER MERKEZİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli İl Kongresi 04 Ekim 2009 Pazar günü yapılacak. Birlik ve beraberlik içerisinde bir kongre geçireceklerini belirten MHP Kırklareli İl Delegesi Hakan Aytaç Kaya tüm adaylara başarılar dileyerek şunları kaydetti:
“Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli İl Teşkilatı Cenab-ı Allah’ın yardımlarıyla Türkiye sevdalısı yiğit arkadaşlarımızın coşkulu katkı ve katılımlarıyla anlamlı bir Kongre yapmak için çalışmalar hızla sürüyor.
Kongremiz bize adım attığımız yeni yüzyılı, meydana gelen değişmeleri, her şeyden önce Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kırklareli’ndeki bugünü ve geleceğini ele alıp değerlendirme imkanı verecektir. Türkiye’de düşünen insanlar özellikle siyaset yapma sorumluluğuna sahip olan herkes içine girdiğimiz yüzyılı yaşamaya çalıştığımız yeni cağı çok iyi analiz edip değerlendirmek durumundadır.
Bizler Türk Milliyetçileri olarak bu sorumluluğu herkesten fazla duyan, duymak mecburiyetinde olan insanlar olduğumuzun bilincindeyiz. Çünkü biliyoruz ki yeni gelişme ve dinamikleri kavrayamayanlar gerekli atılım ve dönüşümleri başaramayacak olanlardır.
Bizim Milliyetçiliğimiz, Türk Milleti’ne tarihi derinliğimiz içerisinde yoğrulmuş olan milli değerleriyle çağın birikimi olan gelişmeleri birlikte yaşatmayı milli ve evrensel olanı birlikte değerlendirmeyi esas almıştır.
Bu Kongre bu kutlu yürüyüşün kararında katkı sağlayacak bir kongre olacaktır. Bugün hepimize düşen görev ortaya konan yaklaşımlar içerisinde çalışmaya başlamak olacaktır.
Sadece bugünün değil, yarınların Partisi olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin 04 Ekim 2009 Pazar günkü Kırklareli Olağan İl Kongresi’nde tüm Kırklareli Halkının, dava arkadaşlarımızın gönül yoldaşlarımızın bizleri şereflendirmelerini bekler her iki adayımıza da bu kutlu davada başarılar dilerim.” (s)