MHP Kırklareli İl Yönetimi Ankara'ya gitmek için hazırlanıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli İl Başkan Yardımcısı Hakan Aytaç Kaya, 04 Ekim 2009 tarihinde yapılan Olağan İl Kongresi'nin ardından oluşturulan yeni yönetimin çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürdüğünü belirterek şunları kaydetti:



HABER MERKEZİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli İl Başkan Yardımcısı Hakan Aytaç Kaya, 04 Ekim 2009 tarihinde yapılan Olağan İl Kongresi’nin ardından oluşturulan yeni yönetimin çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürdüğünü belirterek şunları kaydetti:
“Milliyetçi Hareket Partisi olarak Olağan İl Kongremizin ardından çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. Kırklareli’ndeki bir takım ziyaretlerimize de hız kesmeden devam ediyoruz.
Yeni göreve gelen İl Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızla beraber Genel Merkezimize birtakım ziyaretlerde bulunup Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ile görüşmek üzere 19 Ekim 2009 Pazartesi günü akşamı Ankara ya gitmek üzere hazırlık yapıyoruz.
Genel Başkanımızın 20 Ekim 2009 Salı günü düzenleyeceği TBMM Gurup Toplantısı’na katıldıktan sonra Genel Başkan Yardımcılarımızla hem yeni yönetimi tanıtmak hem de birtakım istişarelerde bulunup ilimize döneceğiz.” (s)