MHP Kırklareli İl Yönetimi Emniyet Müdürü Canbazoğlu'nu ziyaret etti

* 04 Ekim 2009 tarihinde yapılan İl Kongresi ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli İl Yönetimi'ne seçilen yeni Yönetim Kurulu Kırklareli İl Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu'nu makamında ziyarette bulundular.



HABER MERKEZİ
04 Ekim 2009 tarihinde yapılan İl Kongresi ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli İl Yönetimi’ne seçilen yeni Yönetim Kurulu Kırklareli İl Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu’nu makamında ziyarette bulundular.
Ziyartte; MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan, Başkan Yardımcıları Reha Oras, Adem Esen, Hakan Aytaç Kaya, Necdet Kollu, Oktay Katrancı, Cemal Terzi, Remzi Berkel, Zinnur Özdere, Disiplin Kurulu Üyesi Mehmet Hacıoğlu, İl Sekreteri Mustafa Terekli ve Üyeler hazır bulundu.
Dün saat 10.30’da gerçekleştirilen ziyarette MHP İl Başkanı Saban Savaşan ve beraberindekiler Canbazoğlu'na yaptıkları üstün başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. 29 Mart Yerel seçimlerinde MHP'den Kırklareli Belediye Başkan Adayı gösterilen İl Başkan Yardımcısı Reha Oras ise Canbazoğlu'na Devlet Hastanesi’ndeki yapılan operasyondan dolayı teşekkür ederek Halkın menfaatlerini alan bazı kişilere dur denmesi gerektiğini belirtti.
Canbazoğlu ise ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ifade ederek, görevlerinin halkın huzurunu, vatandaşın can ve mal kaybını kollamak olduğunu söyledi.Canbazoğlu, yapılan operasyonla ilgili ise hangi kurum olursa olsun üzerlerine düşen görevi ve tespitleri doğrultusunda olayı aydınlatmak için gerekenleri sonuna kadar yapacaklarını ifade etti. (s)