MHP Kırklareli Kadın Kolları ilk toplantısını yaptı

* Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Ecz. Semanur Alataş'ın istifasının ardından Nedime Tutar başkanlığında oluşturulan yeni yönetim ilk toplantısını dün gerçekleştirdi.



HABER MERKEZİ
04 Ekim 2009 Pazar günü yapılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli İl Kongresi’nin ardından Ecz. Semanur Alataş’ın MHP Kırklareli Kadın Kolları Başkanlığı’ndan istifa etmesinin ardından Nedime Tutar’ın başkanlığında oluşturulan yeni yönetim dün saat 15.00’te MHP Kırklareli İl Başkanlığı binasında ilk toplantısını yaptı.
Düzenlenen toplantıda açıklamada bulunan MHP Kadın Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Nedime Tutar şunları kaydetti:
“Semra Esen, Tahire Oras, Nalan Oras, Bilge Orakçı, Aysun Yükal, Hülya Bakraç, Çiğdem Sutay, Handan Doğan, Şeyma Akın, Gülay Kıran, Hürriyet Savaşan, Hacer Sarıçam, Ayşe Terzi, Halide Akın, Nesrin Akman, Nevin Gültekin’den oluşan Kırklareli Kadın Kolları Başkanlığı’nın yeni yönetimini oluşturduk. Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanlığı olarak öncelikle bizi bu göreve layık gören İl Başkanlığı’na ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne teşekkür ederim.
Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli Kadın Kolları Başkanlığı olarak Türk Milliyetçiliği davasının yegâne siyasi kuruluşu olan Milliyetçi Hareket Partisi yüce milletimizi kadın ve erkeği ile bir bütün olarak kucaklamak partili kadınlar arasında birlik ve beraberliği sağlamak, koordineli çalışmak ve Türk kadınının Milliyetçi Hareket davasına kanalize etmek amacıyla çalışmalarımız sürdüreceğiz.
Milliyetçi Hareket Davası’na gönül veren bütün kadınlarımızı parti teşkilatımıza el ele gönül gönüle bu dava uğruna mücadelemizi vermeye davet ediyorum.” (s)