MHP'li Evrensekizli Bayanlar Dünya Kadınlar Gününü doyasıya kutladılar.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Evrensekiz Belde Teşkilatı'nın  '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' sebebiyle düzenledikleri gecede bir araya gelen bayanlar doyasıya eğlendiler ve birlik mesajları verdiler.

MHP Evrensekiz Belediye Başkan Adayı Halil Abanoz yaptığı açılış konuşmasında tüm bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Konuşmasının devamında hedeflerini açıklayarak; “Sosyal ve kültürel etkinliklerimizi sürekli yapacağız. İlk düşündüğümüz eğitim alanları ve kültürel hizmetlerdir. Genç ve dinamik kadromuzla Evrensekiz’imize hizmet etmeye hazırız” dedi.
Halil Abanoz’un konuşmasının ardından Meclis Üye Adaylarını tek tek anons ederek sahneye davet etti. Adaylar; Hüseyin Aktaş, Bahattin Korkmaz, Erdal Ay, Erol Bilginer, Necmettin Baran, Naci Vardar, Mehmet Ödevim, Sadettin Kuşku ve kontenjan adayı Birol Özbay, partililerin yoğun sevgi gösterileri eşliğinde sahnede yerlerini alarak birlik mesajları verdiler.
Belediye Başkan Adayı Halil Abanoz ve Meclis Üyesi Adaylarının birlikte konukları selamlamasının ardından sahne alan sanatçıların şarkıları eşliğinde doyasıya eğlenen MHP’li bayanlar Dünya Kadınlar Gününde muhteşem bir gece geçirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadılar. (gk)