"MHP'nin 3 Hilalli bayrağının Kırklareli'nde dalgalanacağını buradan müjdeliyorum"

MHP Edirne Milletvekili Cemalettin Uslu, Kırklareli'nde MHP'nin seçimleri almasına kesin gözle bakıyor. Uslu, Kırklareli ziyaretinde, 'Milliyetçi Hareket Partisi'nin 3 Hilalli bayrağının Kırklareli'nde dalgalanacağını buradan müjdeliyorum, hayırlı olsun' dedi.

MHP Edirne Milletvekili Cemalettin Uslu Cumartesi Günü Kırklareli’ni ziyaret etti. Kırklareli’ni ziyaret amacını ve MHP’nin Kırklareli’ndeki durumunu nasıl gördüğünü sorduğumuz Milletvekili Uslu, muhabirimizin sorusuna şu şekilde cevap verdi;
“Seçimlere 1 hafta kadar bir süre kaldı. Bu süre içerisinde her yere gitmeye çalışıyorum. Her şeyden önce Edirne Milletvekili olarak Edirne’nin tüm ilçe ve beldelerini ziyaret ederek oradaki adaylara destek oluyoruz. Tabi bu süre içerisinde Genel Başkanımızla hem İstanbul’a 3 gün, hem İzmir’e 2 gün görevlendirildik ve gittik. Şu anda da Kırklareli’ndeyiz. Sevgili arkadaşım Reha Oras ve ekibi için buradayım. Bazı esnafları ve Sivil Toplum Kuruluşları’nı ziyaret ettik. Önemli olan insanlarımıza MHP’nin görüş ve düşüncelerini, yerel seçimlerle ilgili düşüncelerimizi aktarabilmek. Aslında Türkiye genelinde MHP’ye büyük bir teveccüh artışı var. Bakın bu son seçimlerde birçok yerde oy oranımız artacak ve birçok belediyeyi alacağız. Yine birçok yerde İl Genel Meclisi üyelikleri de alacağız. Bu teveccühün Kırklareli’nde de olduğunu biliyorum. Reha Oras ve ekibine Kırklareli’nde çok ciddi bir teveccüh var, inşallah biz bu seçimin galibi olacağız burada. Birçok yerde medya özellikle CHP ve AKP’yi öne çıkarıyor. Halbuki her yerde MHP’de var ve her yerde o iki partinin yanında ipi göğüsleyecek olan Milliyetçi Hareket Partisi de var. Kırklareli’nde de ipi göğüsleyeceğiz, her bakımdan donanımlı, seviyeli, bilgili, projeleri olan ve uygulayabilecek olan kişilerden oluşuyor adaylarımız. İnşallah Kırklareli de bunu görecektir. Öyle olacağına inanıyorum. Bizim de bir nebze katkımız olması bakımından bugün buradayım.
Daha öncelerde de yaptığım görevler bakımından çok sık Kırklareli’nde oldum. Özellikle tarım ve çiftçi camiasıyla çok iç içe oldum. Bu uğurda yola çıkan herkese başarılar diliyorum, ancak Milliyetçi Hareket Partisi’nin 3 Hilalinin bayrağının Kırklareli’nde dalgalanacağını buradan müjdeliyorum, hayırlı olsun inşallah.
Kırklareli’nin bizim için ayrı bir yeri var, eski il başkanımız tüm kimliğini bırakarak başka bir partiye geçti, bunun bizim için fevkalade bir önemi var. Onun için buradaki çalışmalarımıza da özel önem vererek gayretlerimizi sürdüreceğiz. Çünkü 40 yıllık şerefli bir geçmişi olan siyasi bir hareketin mensubu olmak çok yüce bir duygu. Bu hareketi terk edip başka bir partiye gitmek sanıyorum çok küçültücü bir hareket ilgili kişi açısından. O yüzden biz buraya özel bir önem veriyoruz. O yüzden buraya en üst seviyede Milliyetçi Hareket Partisi gelecektir. İnşallah arkadaşlarımız bu görevi aldığımız zaman bu ilgimiz artarak devam edecektir”.