MHP'nin Kavaklı Belediye Başkan Adayı Osman Aktay

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli merkez ilçeye bağlı Kavaklı Beldesi'nin Belediye Başkan Adayı'nı açıkladı.

HABER MERKEZİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli merkez ilçeye bağlı Kavaklı Beldesi’nin Belediye Başkan Adayı’nı açıkladı.
30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak seçimlere Kırklareli’de aylar öncesi start veren MHP, İlçe ve Belde Belediye Başkan Adayları’nı açıklıyor. 24 Ocak 2014 Cuma günü saat 20.00’de Kavaklı Park Kahvehanesi’nde düzenlen aday açıklama programında MHP Kavaklı Belediye Başkan Adayı olarak Osman Aktay açıklandı.
Düzenlenen Aday açıklamasına; MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan, MHP Kırklareli İl Genel Meclis Üyesi Adayı Seyfi Güler, MHP Kavaklı Belde Başkanı Erol Gürden, partililer ve kavaklı halkı katıldı.
Programda bir konuşma yapan Şaban Savaşan Kavaklı’nın MHP’nin üretken Belediyeciliği ile tanışması gerektiğini ve Kavaklı beldesinin çehresi değişmesi gerektiğini söyledi. Kırklareli MHP İl Başkanı Şaban Savaşan şunları kaydetti;
“Değerli Kavaklı halkı Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli İl Başkanı olarak, 3 yerde etkinliğimiz var bu 3 etkinlikten biri olan Kavaklı Belediye Başkanımızı açılmak için buradayız. Değerli arkadaşlarım biliyorsunuz 30 Mart 2014’de Yerel Seçimler var, bu seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken Belediyeciliği ile tanışmanızı istiyoruz. Çünkü Kırklareli ili ve Kavaklı Beldemiz maalesef ne iktidardan, ne yerelden hak ettiği hizmetleri alamamışlardır. Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken Belediyecilik anlayışı ile mutlaka tanışmanızı tavsiye ediyoruz. Bu seçimlerde çıkaracağımız aday daha önce Kavaklı Beldemizde Belediyede hizmet etmiş bir kardeşimiz. Bu hafta içersinde Osman Aktay arkadaşımız bize müracaat etti ve müracaatını kabul ettik. Bizim kadrolarımızla kavaklının çehresi değişeceğine inanıyoruz.” 
Şaban Savaşan’ın konuşmasının ardından MHP Kavaklı Belediye Başkan Adayı Osman Aktay yaptığı konuşmada şunları kaydetti;
“İlk önce ben sizlere kendimi tanıtayım, ben 1957 Kavaklı beldesinde doğdum. 10 yaşında ailemle birlikte İstanbul’a göç ettik ama İstanbul beni bağlayamadı ve 25 yaşında tekrardan Kavaklı’ya geri geldim o günden beri buradayım. Kavaklı Belediyesi’nde 11 yıl hizmetim oldu. Şahsımı, kişiliğimi, kapasitemi hepiniz çok iyi biliyorsunuz. 1994 yılında biliyorsunuz burada bir adaylığım oldu ve yaşananları biliyorsunuz. O zaman dediler ki biz Osman’a seçimi kaybettirdik, ben ona inanmadım halada inanmıyorum, ben dimdik ayaktayım. O seçim Kavaklı’ya kaybettirildi ama 20 yıl büyük bir mücadele verdim. Benim 2 tane dünyam var biri kızım onun ayakları üstünde durmasını sağladım. Benim ikinci dünyam ise Kavaklım, toprağım, hemşerimde benim ikinci dünyam. Kavaklı’nın tablosu ortada benim gönlüm buna hiç razı olmadı. 20 yıl sonra yine karşınızdayım. Ben koltuk meraklısı Belediye Başkan Adayı deyilim onu açıkça söylüyorum. Ben hizmet adamıyım, Milliyetçiyim, Devrimciyim, Halkçıyım, tepeden tırnağa Atatürkçüyüm.” (Kadir Sinici)