MHP Pınarhisar Belediye Başkan Adayı Çalık; "31 Mart sabahı Belediye'yi teslim alacağız"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pınarhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Çalık esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

 

HABER MERKEZİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pınarhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Çalık esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.
Pınarhisar Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan adayı Hüseyin Çalık’ın esnaf ziyaretlerine Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Erdem Karakoç, MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan ve MHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Kürşad Yamaner’de  katılıyor.
MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan ve Merkez İlçe Başkanı Kürşad Yamaner, Pınarhisar’da seçimi kazanacaklarını belirterek, halkın adaylarına  büyük teveccüh de bulunduğunu, halkın içinde, halk adamı olan Hüseyin Çalık’la seçimi kazanacaklarını söylediler.
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü söyleyen MHP Pınarhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Çalık’da, yıllardır Pınarhisar’da esnaflık yaptığını, partili partisiz herkesimin desteğini aldığını belirterek;
“Halkımız Partimize ve şahsıma güvendiklerini belirterek büyük bir destek veriyorlar. Halkın önünde kimse duramaz. Halk kimi isterse onu göreve getirir. İnsanlar kendisini halktan tecrit edip, burnu kaf dağında olanları değil, kendi içinde olan, kendilerinden olan insanları tasvip ediyor. Şahsıma gösterilen bu teveccüh  ve Allah’ın izni ile 31 Mart sabahı Pınarhisar Belediyesini teslim alacağız. Belediye Başkanlığı bana nasip olursa, bende halkımın güvenini boşa çıkarmayacağım. Bana oy verenin de, vermeyenin de Belediye Başkanı olacağım. Adaletli bir yönetimle Belediyecilik hizmetini Pınarhisarlılar birlikte vereceğim. Alacağım kararlarda mutlaka Pınarhisarlı hemşerilerimizle istişarelerde bulunarak, onların teklif ve önerilerini alarak kararlar vereceğim. Pınarhisar’ı Pınarhisarlılarla birlikte yöneteceğim” dedi. (Faruk Ceylan-Erdoğan Şendir)