MHP, Siyaset Okulu'ndan döndü

* Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli İl Teşkilatı 'Siyaset ve Parti İçi Eğitim Okulu 2010 Yönetici Eğitim Programı'na katılarak belge aldı.


HABER MERKEZİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan ve İl Yönetim Kurulu ile İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nden oluşan toplam 50 kişi ile MHP Genel Merkezi tarafından kurulan “Siyaset ve Parti İçi Eğitim Okulu 2010 Yönetici Eğitim Programı”na katılarak belge aldı.
10-11 Şubat 2010 tarihlerinde Milliyetçi Hareket partisi (MHP) Genel Merkezi Gün Sazak Konferans Salonu’nda düzenlenen  eğitim kapsamında; Siyaset Bilimi, Temel Hukuk Bilgisi, Etkili İletişim, Türk İslam Tarihi, İslam Ve Milliyetçilik, Yönetim Bilimi, Dış Politika, Türk Siyasi Hayatı, Seçim ve Partiler, Meclis Çalışmaları konularında uzman akademisyenler tarafından iki gün süren program sonrasında kursiyerlere sertifika verildi.
MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan, eğitim programı ile ilgili olarak şunları söyledi: “Ülkemizin durumu; geleceği kararmış halk kitleleri, hayat kavgası veren milyonlar, her geçen gün artan işsizler, peşkeş çekilen milli kaynaklar, kapanan dükkânlar, çalışmayan fabrikalar, ödenmeyen senetler, tarlada kalan ürünler, iflaslar, cinnetler, intiharlar, evine ekmek götüremeyen  babalar, aş pişiremeyen analar, birer birer gelecek umudu sönen ocaklardır. AKP’nin dış politikası da her yönüyle bir iflas, hezimet tablosudur. Gelinen bu noktada içinde bulunduğumuz kaos ortamından kurtulmak için yapılması gereken tek şeyin Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidar olmasıdır.” (s)