MHP'ye destek günden güne artıyor

Kırklareli Milliyetçi Hareket Partisi'nin evvelki akşam 200 Konutlar'da düzenlediği kahve toplantısına ilgi çok yoğundu.

 

 

Aydeniz Dereli

Kırklareli Milliyetçi Hareket Partisi’nin evvelki akşam 200 Konutlar’da düzenlediği kahve toplantısına ilgi çok yoğundu.
Her geçen akşam MHP’ye katılımın ve desteğin arttığı gözlemleniyor. Eski Belediye Başkan adaylarından Necdet Leylak’ın, İş adamlarından Nurettin Nişikli’nin, eski Belediye Başkan yardımcısı Göktay Domaç’ın da bu kahve toplantısına katılanlar arasındaydı. Kahvenin dolduğu ve dışarıda da insanların kahve toplantısını dinlediği görüldü. Kahve toplantılarında konuşmalarına günden güne yoğunluk veren Kırklareli MHP Belediye Başkan adayı Reha Oras, Kırklareli Belediyesinde ki akaryakıt konusuna değinerek bir takım yanlışlıkların yapıldığını ifade etti. Beş yıldan beri yapmış olduğu meclis üyeliğinde her zaman gündeme getirdiği ve bir türlü yaptıramadığını söylediği akaryakıt pompa saatine vurgu yaptı. Reha Oras ”Şantiye deposunda bulunan akaryakıt dolumu yapan pompaya meclis üyeliğim süresince defalarca söylememe rağmen mevcut başkana bir pompa saati koyduramadım. Hangi aracın kaç km ‘te yaptığı ne kadar akaryakıt tükettiğini tespit etmek amacı ile bu pompa saati olmazsa olmazlardandır. Şuanda hangi aracın ne kadar akaryakıt tükettiği belli değil. Neden Belediye buraya 5 yıl dan beri bir pompa saati taktırmamıştır? Bu konu her yerde olduğu gibi istismara müsait olan bir konudur. İstismara müsait olan bu gibi konularda hassas olmak lazım ve hiçbir şüpheye fırsat vermemek lazımdır. Biz göreve geldiğimiz gibi buraya bir pompa saati taktıracağız” dedi. Öte yandan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Altan Orakçı bir konuşma yaparak ” Cengiz Bağdan Sanayi’de yaptığı bir konuşmada MHP’lilerin %90’nının AKP’ye geçtiğini söylemiş. Kendisi hesap yapmasını bilmiyor her halde. MHP dimdik ayaktadır ve günden güne daha da güçlenmektedir. Milliyetçi Hareket sırtından bir kamburu atmıştır. Onun gitmesinden sonra partimize katılım daha da yoğunlaşmıştır. Kendisinle birlikte giden akrabalarıdır. İftar yemeklerinde AKP’ye saldıran ve ağza alınmayacak sözler sarf eden birine AKP’lilerde oy vermeyecektir” diye konuştu.