MHP'ye Karadenizlilerden tam destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli Belediye Başkan Adayı Reha Oras gezilerini sürdürüyor. Bu kapsamda Kırklareli Karadenizliler Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Lokali'ni ziyaret eden Oras büyük ilgi ile karşılandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli İl Teşkilatı gezilerini sürdürüyor. 29 Mart 2009 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimlerde MHP’den Kırklareli Belediye Başkan Adayı olan Reha Orsa beraberinde İl Başkanı Altan Orakçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ziyaretlerine devam ediyor. Bu ziyaretler kapsamında geçtiğimiz Salı günü akşamı Karadenizliler Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Lokali’ni ziyaret eden Oras burada büyük bir ilgili ile karşılandı.
Aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli Belediye Meclisi Adayı olan Dernek Başkanı Mustafa Kaya misafirlerini kapıda karşıladı. Kendilerine yapılan ziyaretten çok memnun kaldığını belirtti.
MHP Kırklareli İl Başkanı Altan Orakçı kendilerini böylesine sıcak bir ortamda ve büyük bir ilgi ile ağırlayan Karadenizliler Derneği Yönetimi’ne ve Üyelerine teşekkür ederek şunları kaydetti:
“Bu memleketin havasını teneffüs eden, buranın suyunu içen, buradan evine ekmek götürmek için çabalayan insanlar benim hemşerilerimdir. Türkiye’nin her tarafından bu memlekette bulunanlar benim hemşerilerimdir. Biz sizi böyle görüyor, sizi böyle görüyoruz. Daha seçim yasakları olduğu için adayımız projelerini şu anda anlatamıyor. Bu yasaklar kalkığı zaman tekrar sizleri ziyaret ederek bu projelerimizi anlatacağız. Biz Türk Milliyetçileri Ülkücüler olarak, kendilerini Türk hisseden herkesi bağırlarına basan insanlarız. Kimseyi ayırt etmeyiz. Bunun Kırklareli’nde örneğini vermek için sizin beraber çalışıp, iş yaptığınız arkadaşınız Mustafa Kaya’yı da Belediye Meclis Üyesi olarak aramıza aldık. O da belediyede sizlerin dertlerini aktaracak bir arkadaşımız olacaktır.
Bu seçimler herkes için bir fırsattır. Kendisine değer veren insanları seçme fırsatıdır. Çünkü seçimler bittikten sonra ah şöyle yapsaydık, vah böyle yapsaydık deyip dövünmek hiçbir fayda etmez. Seçimlerde vereceğiniz oy sizin namus, şeref ve haysiyet oyunuzdur bir kere daha düşünerek vermenizi, size sahip çıkacak insanları seçmenizi rica ediyorum.”
MHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Reha Oras, memleketin menfaatlerini kendi menfaatleri üzerinde tutanların seçilmesi gerektiğini belirterek şunları kaydetti:
“Ülkemizi iyi yönetmek zorundayız. İyi vekiller seçmek zorundayız. İyi Belediye Başkanları seçmek zorundayız. Memleketini sevecekler, memleketi için çalışacaklar. Memleket menfaatlerini şahsi menfaatlerinin üzerinde tutacaklar, komisyoncu olmayacaklar. Böyle insanları seçerek işbaşına getirmek zorundayız. Bu memleketin geleceği için bu çok önemli. Bunu için önümüzdeki seçimler bir imtihandır. Belediyede sistem bozuk. Bunu düzeltmek için Belediye Başkanlığına talip oldum. Seçim yasakları olduğu için şu anda projelerimi anlatamıyorum. Daha sonra tekrar sizleri ziyaret ederek bu projelerimi anlatacağım. Hepinize bizlere gösterdiğiniz ilgiden ve sıcak karşılamadan dolayı teşekkür ederim.” (s)